Ti kiszedetnétek ezt a szemöldököt? (kép)
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy kiszedessem-e a kozmetikusnál valami formásabb, vékonyabbra. Szerintetek? Ha igen, milyenre?
15/L
Kép:
2013. ápr. 26. 20:51
1/10 anonim válasza:
Szerintem a közepe tájékán alul kéne egy kicsit kiszedni csak. Nem tudom milyenre:D
2/10 anonim válasza:
Szerintem csak minimálisat, mert nekem tetszik ez az ív a szemedhez. Maradjon meg a forma, csak a nagyon kiálló szálakat szedesd ki. :)
3/10 anonim válasza:
Nagyon szép te semmiképpen ne nyúlj hozzá! max kozmetikus de ő is minimálisan
4/10 anonim válasza:
Igazából ahogy jobban tetszik. Így is teljesen jó, de vékonyabban is jó lenne. (jó kozmetikust válassz és mondd meg, hogy azért természetes hatású maradjon, ne olyan, mint a rajzoltak. szerintem)
5/10 anonim válasza:
Szerintem szedesd! Mondjuk kicsit sajnálom, hogy csak a szemöldököt fotóztat be, mert igazából az archoz kéne passzolnia. A kozmetikusnak néha nem is kell semmit mondani, csak annyit, hogy ''ne túl sokat, ne túl vékonyra'' és máris csinálja. :)
Ha csipesszel csinálja, az precízebb, de fájdalmasabb, mint a gyanta...
6/10 anonim válasza:
Én nem nyúlnék hozzá, teljesen természetes, illik a szemeidhez!
7/10 anonim válasza:
Én egy kicsit szedetnék belőle, hogy nőiesebb legyen, de így sem gáz :)
8/10 anonim válasza:
Én is szedetnék kicsit belőle, egy jó kozmetikus tudni fogja, hogy milyenre szedje:)
10/10 anonim válasza:
én kiszedetném és ahogy irták egy jó kozmetikus tudni fogja hogy hogy szedje ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!