Kombinált, pattanásokra hajlamos, de felszíni vízhiányos bőrre Bioderma Sebium, La roche posay Effaclar vagy Eucerin Dermopure termékek lennének a legjobbak?
Én a biodermát,mint márkát tudom ajánlani viszonylag sok terméket használtam már tőlük és sosem csalódtam.
Most például a pigmentfoltjaim megelőzésére használok dolgokat és nagyon beválik.(amik voltak már eltüntek igaz kellett neki jó pár hét)
Anno a La roche posay-t családot is használtam abban sem fogsz csalódni. ^^
Az Eucerinről nem tudok sokat mondani abból csak fényvédőt használtam :c
Köszi mindenkinek!
A the ordinary-vel az a baj hogy rendelgetős és sokszor van készlethiány. Mindenképp valami elérhető lenne jó.
Amúgy sajnos a nia-ra érzékeny vagyok, eddig amilyen hidratálóban vagy szérumban az volt, mind viszkető kis pattanásokat okozott:/
Szia. Nekem zsíros pattanásokra hajlamos bőröm van, én nappalra a vichy aqualia thermal nappali gél állagú krémet, éjszakára pedig a vichy aqualia thermal spa gél állagú krémet használom. Gyönyörű sima bőröm lett, a bőröm csak úgy ragyog, pattanások alig jönnek ki, csak menstruacio előtt.
A testvéremnek durván pattanásos a bőre, bioderma sebium krémet használ már lassan elhasználja a krémet de nem múlnak a pattik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!