A bioderma vagy avéne termékei jobbak pattanásos bőrre?
A Bioderma szerintem jó minőségű, de több helyen is hallottam, hogy a Sébium termékcsaládja (pattanásos bőrre való) pont nem annyira jó. Persze van aki isteníti. Úgyhogy nehéz megmondani.
Az Avénevel kapcsolatban nincs személyes tapasztalatom, de azt tudom, hogy sok kozmetikus ajánlja. Úgyhogy én inkább arra szavaznék.
Esetleg annyit tehetsz, hogy próbálsz Bioderma termékmintát szerezni patikákban vagy bőrgyógyásznál. Ha az nem válik be, kipróbálod az Avéne-t.
A Bioderma nem nevesebb és nem feltétlen jobb mint az Avéne. Az utóbbi még nem ismert Magyarországon, de pl. Franciaországba ez az egyik legkedveltebb kozmetikum. Ha megnézed az árakat, drágább is mint a Bioderma.
Ettől függetlenül mindkettő nagyon jó termék, igazából nagyon egyikben sem fogsz csalódni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!