Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon sűrgős, elmentem...

Nagyon sűrgős, elmentem nyaralni és valószínű kaja miatt ki jött pár extra méretű patti. Van pár napom hogy eltüntessem őket és utána a pirosság is elmúljon. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Bármi jöhet, bőrgyyógyra nincs időm a gólyatábor miatt !

Nagyon köszi

2010. aug. 16. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Gőzőlés, tonizálás, pakolások: tej+élesztő vagy reszelt uborka+hintőpor. A patikat kenjed be pl.: neogranormonnal.
2010. aug. 16. 10:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez jött be egy éjszaka alatt letisztult a fejem, bár nekem nem extra patik voltak csak átlagosak, de sok... Szóval: Gőzöltem kamillás víz fölött aztán pedig az új Garnier- aminek olyan gumis sörtéi vannak. Aztán pedig sima tinitonik.
2010. aug. 16. 10:58
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

a 2.válaszolónak: a tinitonikra nem tettél rá semmi hidratálü krémet?és meddig gőzöltél?

2010. aug. 16. 11:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Kb 30- 40 percig gőzöltem, nem tettem hidratálót, azt nem szoktam azonnal csak másnap reggel. De néha még azt is szoktam, hogy nem tinitonikkal kenem le, hanem nyugtató tonikka, az baromi jó, ha problémás abőröd szerintem szerezz be egyet. Remélem sikerül eltüntetni a patikat, sok sikert! :)
2010. aug. 16. 14:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Na sikerült eltüntetni őket?
2010. aug. 17. 10:48
 6/6 A kérdező kommentje:

elmentem a gyógyszertárba adtak salicil alkoholos oldatot az szárítja.de most a hidratáló krémem fogyott el...:(

még nem gőzöltem csak radír, tonik meg krém.

de nagyon rendes vagy, hogy így segítettél, és viszonylag már szebb az arcom :)

2010. aug. 18. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!