Tudnátok valami olyan ackrémet ajánlani, ami kombinált/vízhiányos bőrre jó? Lehetőleg olyat, amibe kevésbé vannak káros anyagok!
Figyelt kérdés
Most elég cefet állapotba van az arcbőröm, nem tudom hogy a maszk miatt vagy az miatt hogy hormonproblémám van, de jó lenne ha kicsit jobban oda tudnék figyelni az arcom hidratálásra! Köszönöm:)2021. febr. 1. 10:36
1/2 anonim válasza:
Ha jincs bajod a nehezebb/zsírossabb krémekkel akkor én a naturland körömvirág krémet javaslom.
2/2 anonim válasza:
Próbáltam már olyan krémeket amiknek nagyon szépek voltak az összetevői bioolajokkal, de sajnos ezek az én bőrömet nem hidratálták, rájöttem hogy nekem inkább a hyaluron savas krémek jönnek be. Ezért hyaluron savas krémet ajánlok, márkát nem tudok mondani mert még nem akadtam rá a tökéletesre, de Krémmánián szoktam vélményeket ket nézni, összetevők is ott vannak, bár én annak külön is utána szoktam nézni.
Esetleg vehetsz hyaluron savas szérumot. Csak bele kell cseppenteni a krémbe vagy egyszerűen vizes arcra kenni nem szárazra, csak utána krémezni.
De van még 50 másik ezeken kívül. Elcsépelt, de igyál sok vizet is. Amikor sokat iszok kevésbé száraz az arcom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!