Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi igaz? Hogy a szokeknek...

Mi igaz? Hogy a szokeknek nagyobb az eselyuk vagy eppen forditva, az eletben?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvastam, h aki megfesti a hajat sotetebbre, komolyabban veszik. Na meg h szokek kellenenek baratnonek, de felesegnek nem.Igaz h a szokek kihasznaljak az eselyuket, de nem veszik oket komolyan a ferfiak?

En szoke vagyok eredetileg, es gondoltam h fessem meg barnara ettol fuggetlenul. De ebbol mi igaz?

2008. dec. 2. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Tény,hogy a szőkéket néha butábbnak gondolják,de szerintem ez butaság,és aki nem csak a külsőre figyel,az előbb-utóbb észre fogja venni,hogy van komoly szőke és komolytalan barna is.Szerintem egy normális pasi nem a hajszín alapján választ magának feleséget.Én szőke vagyok,mégis elvettek a nyáron:-)És úgy gondolom,nem vagyok komolytalanabb,mint egy barna hajú lány.Szerintem a hajszínnél fontosabb,hogy ápolt legyen az ember,és ha a viselkedéseddel tekintélyt követelsz magadnak,akkor lehetsz szőke vagy barna,tisztelni fognak.
2008. dec. 2. 18:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Én voltam sötétbarna és szőke is!Tapasztalataim szerint a sötét hajú nőket jobban megnézik a konszolidáltabb férfiak!De baromság,amit írtál,mert nem egy szőke ismerősöm feleség!Nem a hajszínen múlik,hogy valaki mennyire intelligens!
2008. dec. 2. 19:23
 3/5 anonim ***** válasza:
én nagyon világos szőkére festem a hajamat...és az ország egyik legerősebb sulijába járok...mégis elítélnek...nincs 200-as IQ-m,de helytállok a suliban és 2éve komoly kapcsolatban élek...és elsők voltunk egymásnak...főzni is tudok,mindent megteszek a barátomért...szóval hiába vagyok szőke,nem vagyok se, buta,sem pedig ribi...
2008. dec. 4. 10:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Nézd, normális ember nem ítél el valakit a hajszíne alapján, max. a cicababákat, akik azt hiszik a szőke hajtól lesznek sexistennők. Azt meg is értem. De aki azért választ ilyen hajszínt mert úgy érzi ez a stílusa, vagy ezzel a színnel születik az teljesen rendben van. Aki mégis elítéli, az butább, mint a leghülyébb szőke.
2008. dec. 5. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Az egész hülyeséglavina az USA-ból indult el,mert ott évtizedek óta - és sajnos még napjainkig is - a szőke az ideál,az alap.De nem a természetes!Itt Magyarországon meg azért van felfújva az egész,mert vajmi kevés az eredeti (született) szőke,ezért van "Na,ki lesz előbb szöszi,lányok?",meg a magazinok is ezt sugalják,legalábbis az amerikai licence Playboy,CKM stb.

Nézd már meg a skandináv országokat,a népesség 80%-a szőke-kék szeműnek van kódolva genetikailag az éghajlat miatt!!Náluk ez a természetes,ők meg barnulni szeretnének,nem csak a bőrükön!

Az ázsiaiakat megértem,hogy szőkülnének,mert ott meg a fekete a sablon.

A felszínes érdekemberek részesítik a munkahelyen is előnyben a szőkéket.

2008. dec. 6. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!