Először arctonik és utána arcradír, vagy forditva? És milyen sűrűn használjam (tudom hogy az arcradir elég hetente 1-2x, és az arctonik? Böv. Lenn)?
nálam első lépés arctejjel megtisztítom az arcomat, következő lépés radírozás utána pedig tonik és hidratálás!
De arctej helyett lehet sima vízzel is vagy krémes szappannal arcot mosni vagy valamilyen arc lemosóval! De radírozni egy héten 1-2 alkalommal szoktam!
20/L
És milyen fajta radírok meg tonikok ezek? Engem is érdekel, de aneten csak nagyon nehezen találtam ilyesmit.
Az is érdekelni hogy így el lehet e tüntetni a kis miteszereket amik az egész arcomon vannak már több éve, de kinyomni nem akarom, mert az nagyon meglátszik utánna.
én kb 1-2 hete használom a tonikot minden este, de arcradirt azóta nem használtam pedig elég patis vagyok, de nagyon jól használ! az orromon, meg az államon volt sok, az orromon már egyáltalán nincs. jó, egy kevés van, de nagyon szép sima lett, és már sokan mondták hogy szép lett a bőröm.
én nemtudom, a polcon találtm, avon-os, henger alakú, fehér kupak, zöldes a lötyi, lehet régi és már nem lehet kapni, de valami ilyesmi biztos van.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!