Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Be akarom festeni a hajamat,...

Be akarom festeni a hajamat, de milyen szinű legyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ez lenne az első haj befestésem és nem igazán vágom ezeket, először is fekete hajból akartam fehéret de azt írták sok helyen hogy azt szinte lehetetlen, ezért nem tudom milyen szin legyen. Az ilyen piros, kéket hanyagolnám mert azok már túl extrémek számomra, milyen szint ajánlotok? Egyébként csak 3-4 hónapig szeretném fent hagyni

2021. jan. 31. 00:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Barna mondjuk? Feketéből sajna nem lehet szőkét például, meg világosabb színeket, vagy végülis biztos valahogy meglehet oldani, de nagyon bonyolult és macerás. A barnának is vannak nagyon szép árnyalatai, pl.gesztenyebarna vagy csokoládébarna. Attól függ, hogy milyen árnyalat tetszik vagy, hogy tetszik-e a barna haj neked egyáltalán? De tény, hogy azt lehetne a legegyszerűbben megoldani.
2021. jan. 31. 01:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát igazából most jelenleg mindegy nekem mert az alap célja az egésznek hogy kiprobáljam milyen is az ha befesti az ember a haját, de inkább az ilyen világosabb szín felé mennék, nem tudom barnából van e mondjuk ilyen vilagos barna, de majd utána nézek
2021. jan. 31. 06:48
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Fekete hajjal, ha ennyire fogalmad nincs, inkább menj fodrászhoz. Tényleg sokkal bonyolultabb, mint mondjuk szőkéből bármit is csinálni. (De vigasztaljon az a tudat, hogy pl. lézeres szőrtelenítés nálad sokkal hatásosabb lenne, mint egy szőkének.)
2021. jan. 31. 06:56
 4/6 Noren1989 ***** válasza:

Szemed színe, bőröd színe milyen?

Kaukàzusi, vagy mediterràn típus vagy?

2021. jan. 31. 08:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Nehéz megmondani mi állna jól. Függ a bőröd árnyalatától, a szemed színétől, stb.
2021. jan. 31. 12:59
 6/6 anonim ***** válasza:

2, sok árnyalat van a barnából. Szerintem a barna jól állna, mert sok fekete hajúnak a szőke nem áll jól, persze vannak kivételek, ezt mi nem tudhatjuk neked melyik szín állna jól, de általában a feketéknek a feketéhez hasonló hajak állnak jól pl.barna. De kérdezd meg a fodrászodat, hogy ő mit gondol.

Neked milyen színű haj tetszik? Ha bármit választhatnál akkor milyen színű lenne?

2021. jan. 31. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!