Mikor lesz derékig érő hajam?
Figyelt kérdés
Hülye voltam azt levágtam a hajamat vállig érőre.
Szeretnék egyszer szép és egyenes derékig érő hajat majd.
Mennyi idő mire megnő ekkora, ha most vállig ér a hajam?
Hogyan lehetne majd szépen tartani és ápolni, hogy ne legyenek töredezett végek, ne legyen csúnya meg ilyenek?
Mostanában csak megmosom a hajam azt ennyi, nem foglalkozom vele annyira, mert idegesít, hogy ennyire rövid lett...:(
21L
2021. jan. 31. 00:21
11/17 A kérdező kommentje:
5.szeerinted nem való felnőttneké..
meg ezt csak te gondolod így.:)
szerintem csodaszép lenne.
2021. febr. 1. 13:15
12/17 anonim válasza:
Nem kapásból írtam, kb annyi lesz, meglátod.
13/17 A kérdező kommentje:
12.hát érdekes hogy többiek mást írtak...
már pár hét telt el amúgy előző hajvágásomból és már látok növekedést...
2021. febr. 1. 13:30
14/17 anonim válasza:
Tényleg elég ember függő. Biztos van olyan akinek valóban havonta nő egy centit, ami szerintem elég extrém tempó. Azonban nekem váll alá érőből három évig tartott mire elérte a derekamat. Nem kizárt, hogy valakinek öt év kell hozzá, nem kell itt leszólni a másikat. Kedves kérdező, szerintem megkaptad a választ a kérdésedre, itt már csupán várni kell és megfigyelni, te milyen típusba tartozol.
15/17 anonim válasza:
Az átlagos hajnövekedés 1-1,5, nagyon extrém esetben 2 cm. Ezt te is megtalálod ha rákeresel. Fogsz egy centit leméred hány centi neked a derékig érő és így már ki is tudod számolni kb hány hónap alatt nő meg akkorára. Amúgy aki nem roncsolja semmivel és genetikailag is erős a haja szóval nem kopik annak kb 2,5-3 év vállig érőből. 5 év nagy túlzás
16/17 anonim válasza:
Én írtam, hogy öt év.
Hát reménykedjünk, hogy Kérdező, neked gyorsabban megnő, nekem ennyi idő volt. (de sokat vágtam is vissza két havonta, mert eltört)
17/17 anonim válasza:
Akkor lesz derékig érő, mikor lenő odáig 🙂🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!