Mikor lesz derékig érő hajam?
Hülye voltam azt levágtam a hajamat vállig érőre.
Szeretnék egyszer szép és egyenes derékig érő hajat majd.
Mennyi idő mire megnő ekkora, ha most vállig ér a hajam?
Hogyan lehetne majd szépen tartani és ápolni, hogy ne legyenek töredezett végek, ne legyen csúnya meg ilyenek?
Mostanában csak megmosom a hajam azt ennyi, nem foglalkozom vele annyira, mert idegesít, hogy ennyire rövid lett...:(
21L
Magyar vagyok, de nem Magyarorszagon szulettem. A kerdezo mondataban ketszer is elofordul az a szo, hogy 'azt'.
Ez egy rovidites ?.
Az hogy mennyi idő alatt nő meg a hajad az mindenkinel egyéni dolog. A hajnak a hossza, dússága, állapota nagyban függ a genetikatol is. Nekem világ életemben dús és derékig erő hajam volt, ami nem töredezett hamar.
Ami szerintem fontos hogy ne vasald, ne gondoritsd túl sokat a hajad, ha még is előfordul akkor használj előtte hővédőt. Ne mosd túl gyakran heti 1szer 2szer elég. Használj hajolajat hogy kevésbé toredezzen. Csinálhatsz otthon hajpakolasokat, a rizsviztol nagyon hamar megno a haj, én tojásos ricinusolajos pakolást szoktam még csinalni.
Igyál sok folyadékot és szedj vitaminokat.
Hát lehet, hogy soha:D én 17 évesen levágattam azóta nem tud megnőni max a mellemig. Pedig ápolom.
De ha minden renndben, akkor havonta 1-2 centit nő a hajad, kalkulád így.
Amúgy szerintem a derékig érő haj még jól néz ki 30-40 éves korig ha szép. Viszont a fenékig érő barbie baba utánzás már valóban nem való felnőtt nőnek.
Hármas!
Talán az ,,aztán" rövidítése.
Havonta kb 1 centit nő a haj. Próbálj ki hajvitaminokat vagy Ricinus olajat keverj a samponodba, hátha kicsit beindítják a növekedést.
Arra figyelj, hogy a végéit ne engedd eltörni. Ha töredezik akkor menj el levágatni az egészségtelen részt.. :D
9.ezt most kapásból pötyögted be?
mert előtted levő válaszok szerint nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!