Milyen arclemosót vegyek babaolaj után?
Figyelt kérdés
Jó ideje ezeket használom(nem mindennapra):
- Babydream babaolaj sensitiv
- Balea Med arclemosó gél sensitiv
- Balea Med arctisztító víz(amit sokan toniknak használnak mint én is)
Amióta használom ezeket, gubó kinyomhatatlan pattanások vannak és nem múlnak el. Mai naptól az arclemosót nem fogom használni, szerintem az okozza... Mit vegyek helyette ami nem parfümös,alkoholos? Mitesszeres, inkább száraz valamikor normál bőröm van.
2021. jan. 26. 20:13
11/12 anonim válasza:
Szia!
Nekem nagyon nem jöttek be a Balea Med termékek, és én is Babydream sensitiv babaolajat használom, de CeraVe normál/zsíros bőrre való lemosóval távolítom el. Én ezt ajánlom inkább. Ha használsz sminket és fényvédőt akkor mindenképp kell egy olajos bázis ami eltávolítja ezeket.
12/12 A kérdező kommentje:
11:köszönöm, már megvan a tuti :) Waschbalsam a nyerő nálam:)
2021. máj. 3. 07:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!