Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehetek vonzó pattanásokkal? L/18

Lehetek vonzó pattanásokkal? L/18

Figyelt kérdés

Azt mondják csinos, szép lány vagyok de sajnos még nem múltak el a pattanásaim. Voltam bőrgyógyásznál írt fel krémeket, egy alkalommal gyógyszert is (még nyár előtt) akkor átmenetileg jobb lett de most ismét kipattogtam.

Azt mondja, nekem sajnos eleve zsíros a bőr típusom.:(( Nagyon szomorú vagyok ez miatt, szerintetek így is lehet vonzó? Amúgy ne hatalmas ragyákra gondoljatok, hanem inkább sok apró pattira:(

2010. aug. 15. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz. Nekem is kijönnek néha, és most 17 pasival járhatnék, de van barátom, úgyhogy ne aggódj! :)
2010. aug. 15. 19:04
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
persze :) emiatt ne izgulj nyugi :) miért nem mész el kozmetikushoz ha zavar? én havi 1szer járok mert csak annyi idő elteltével jön vissza újra pár darab. 18/F
2010. aug. 15. 19:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Fogok menni:)
2010. aug. 15. 19:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az Aknefug krémet ajánlotta már a bőrgyógyász? Mert nekem az pl. nagyon sokat segített, én 17 voltam akkor, és borzasztó volt a bőröm.

És még a La Roche termékekkel is elégedett voltam.

A nagymamám szerint az sem rossz, ha ecettel letörlöd, mert a zsírosodást is csökkenti, és a pattanásokra is jó. De ne mindennap, lehet úgy sok. (Először lehet csípni fog és kipirosodik a bőrös, de el fog múlni, meg hát vigyázz az ecet adagolásával stb.)

2010. aug. 15. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!