Lehetek vonzó pattanásokkal? L/18
Azt mondják csinos, szép lány vagyok de sajnos még nem múltak el a pattanásaim. Voltam bőrgyógyásznál írt fel krémeket, egy alkalommal gyógyszert is (még nyár előtt) akkor átmenetileg jobb lett de most ismét kipattogtam.
Azt mondja, nekem sajnos eleve zsíros a bőr típusom.:(( Nagyon szomorú vagyok ez miatt, szerintetek így is lehet vonzó? Amúgy ne hatalmas ragyákra gondoljatok, hanem inkább sok apró pattira:(
Az Aknefug krémet ajánlotta már a bőrgyógyász? Mert nekem az pl. nagyon sokat segített, én 17 voltam akkor, és borzasztó volt a bőröm.
És még a La Roche termékekkel is elégedett voltam.
A nagymamám szerint az sem rossz, ha ecettel letörlöd, mert a zsírosodást is csökkenti, és a pattanásokra is jó. De ne mindennap, lehet úgy sok. (Először lehet csípni fog és kipirosodik a bőrös, de el fog múlni, meg hát vigyázz az ecet adagolásával stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!