Tudnátok tubusos hajfestékeket írni?
Ilyen nem létezik. Ugyanis összekeverés után a maradékot nem szabad felhasználni.
Egy fodrász.
#1 köszi!
#2 te valamit nem értettél meg. Nem a kikevert maradékot akarom felhasználni, hanem annyit akarok kinyomni, amit el is használok!
Ami ilyen műanyag tasakokban van, azt értelemszerűen nem tenném el, a fémes tubust meg simán.
Pl.: [link]
Az se baj, ha oxit külön kell vennem.
2-es vagyok. Furcsa a megfogalmazásod, valóban nem értem. "Ami alapból tubusban van kikeverve". Számomra ez azt jelentette, hogy a külön lévő komponensek már előre össze vannak keverve. Ilyen festék nincs, hiszen annak a maradékát már nem tudod felhasználni.
Én, ha bolti festékkel festek és látom, hogy sok, kinyomom a tubus felét egy tálba, aztán az oxi felét keverem hozzá.
#6.
Amiröl te beszélsz az a prémium festék ami szinre kevert es nem kell hozza se oxy se semmi.
De a kerdezo csak szimplan azt kerdezi hogy olyan festek amihez ha kell is oxy de tubusban van.
#1.vagyok
Arra irtam a palettet mert az tenyleg tubusban van annyit nyomsz ki amennyi kell.
Lehet, hogy furán fogalmaztam, bár ennél egyszerűbben nem lehet szerintem. :D A 7-es jól írta, ez érdekel. Nekem egyszerűbb egy tubusra a kupakot rácsavarni és elrakni.
Régen festettem hajat, de több olyan festék volt akkor, ami úgy volt csomagolva, mint a hozzá adott balzsam, ilyen kis tasakba. Az oxi meg ugye alapból olyan csomagolású, hogy el tudom rakni. Meg nem kell örökké a boltba rohangálni, ha kell. Azért gondoltam erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!