Mondana valaki olyan női elektromos borotvát, amivel adott hosszúságúra tudnám vágni a szőrt?
Nekem ilyen volt, bár én nem direktbe vettem, hanem epilátorhoz adták ajándékba, viszont megszerettem és ezt is használtam, amíg tönkre nem ment. Ahhoz képest, hogy ez sem olcsó, annyira nem jó minőségű, 2 évig bírta, utána már nem érzékelte az elemet. Ezt leszámítva teljesen jó volt, viszont ha most vennék valami ilyesmit, inkább fizetnék picit többet egy strapabíróbb darabért, mert ahogy látom, csak ilyen 2-3 ezer Ft a különbség.
Ha kimondottan nőiben nem találsz neked tetszőt, érdemes a testszőrnyírók között is szétnézni, bármi jó, amihez van plusz fej és nem túl nagy, hogy precízen tudj vele dolgozni. Teljesen mindegy, hogy amúgy mi a neve és mire lehet még használni.
Sziasztok! Úgy látom, ehhez pl. írnak tartozékként bikinivonal formázó fejet és fésűt. Ez esetleg megfelel a célnak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!