Mit érdemes tudnom az első hónaljszőr borotválásom előtt?
Ne elektromos borotvával!!!!
Az arcom is pattanásos utana nemhogy még a honalj ahol gyengebb erzekenyebb a bor..
Amugy nekem nem jelentkezik utana irritacio igaz en nem vagyok kényes bőrű .. Van mikor honaljba csak kis szappannal behabozom aztan sima borotvával lehuzom.. nekem nem pattog ki de ez nem azt jelenti hogy neked se fog.
Egyebkent en arcra valtozo milyen habot veszek ill. Hasznalok altalaban gilette vagy nivea. Arcomat mach 3 vagy mach5 el borotvalom..A lenyeg az arcszesz.
Abbol gilette ALKOHOLOS a jo ami kicsipi . Nivea sensitive semmire nem jo mert attol lesz pattanasos mivel az nem csipi ki.
Neked megfelel az eldobhato gilette borotva ami 200 ft.
Ha az arcodat még nem kezdted el borotvalni akkor szerintem nagy hulyeseg lenne emiatt a honaljad miatt habot is venned.. arcszeszt pláne. Szappan is megteszi..
Ja es fentrol le NEKED mert meg a borod nincs hozza szokva..
Kb ennyi..
26F
Ja plusz a hinto por is hulyeseg.
Kiveve ha pipi borod van ami pattanasos ..bocsi ;)
Inkább menj el egy kozmetikushoz és gyantáztasd le.
Vagy vegyél egy epilátort.
(Én is férfi vagyok, vettem anno, sokat használtam, kozmetikust is megjártam nem egyszer!)
Fertőtlenítsd le! Csípni fog, mint a rohadalom, de nekem az intim részeken se pattog így ki.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!