Az európaiaknak miért nem olyan szép és dús a hajuk, mint más nemzeteknek?
Csak a magad nevében beszélj. A seszínű sötétbarna semmivel nem szebb, mint a seszínű világosabb. Szerintem még rondább is. De ugye ez meg az én véleményem. Még szerencse, hogy az európaiaknak az extra világos szőkén keresztül a vörösön át egészen sötétbarna is lehet a hajuk, tehát megint csak nem értem miről beszélsz.
Az szomorú, ha neked csúnya és gyér hajad van, de pont annyi szép hajú európai él a földön, mint ázsiai.
Egyébként az afrkiaiaknak pl. mitől szép a haja? Hogy benne marad a kezedben és szétfoszlik ha megfogod? A néger nők többsége parókát hord, gondolom sejthető miért...
2 Mindenhol találni ilyet is, olyat is. A teltebb színnel nem értek egyet, viszont általában a sötétebb haj dúsabbnak HAT, mivel vastagabb szálú. Minél több a pigment a hajban/szőrszálban, annál vastagabb.
Viszont a világosabb hajúaknak meg több hajszála van, csak ezek vékonyabbak.
Általában egyébként a szín a haj minőségével is összefüggésben van. A világosabb haj sérülékenyebb, a sötétebb haj a vastagsága miatt valamivel ellenállóbb.
Viszont egyéni eltérések minden rasszban előfordulnak.
Másrészt Európa része észak, kelet, nyugat, közép és déleurópa is. Mindenhol más a jellemző ilyen tekintetben, plusz a keveredések is módosítanak a haj kinézetén.
Összességében én nem látom így, hogy az általad felsorolt népeknek élénkebb lenne a natúr hajszíne. Közülük is sokan festik a hajukat, használnak póthajat, meg köztük is van, akinek nem szép a haja.
Az európaik hajszíne szerintem pont, hogy különlegesebb, mert itt nem csak sötétbarna/fekete van.
De kérdező, hát neked is szép a hajd, akkor meg mi a téma?
Magyar vagyok, extra erős nagyon dús, sötét hajam van.
Olyan szinten vastag szálú és sok, és a hugomnak is ilyen, meg a család legtöbb tagjának.
Az indiai haj tényleg a legolcsobb a piacon.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!