Lányok, ti még a feneketeket is alapozózzátok?🤣
Nyilván nem a 70 éves nyugdíjas nénikre gondolok, hanem a velem egy idősekre (16-24)
Bar kitudja mit csinalnak nyugdijas klubbokban
Ha a kérdés komoly, akkor filmekben, tévében szokták. Mindenkin. Akinek valamije kilóg, az le van alapozva.
A mellkast azért szokták, mert nem mindenki talál olyan alapozót, amilyen a bőrszíne, és olyankor kicsit lejjebb húzzák, hogy ne legyen feltűnő a váltás.
Pl. férfi színészeknél gyakori, ha megfigyeled, hogy az arcuk sárgás-fehéresre van alapozva, de ha látod őket oldalról vagy kicsit hátulról, a fülüknél feltűnő ez a markáns váltás, mert ott látszik a rózsaszínes eredeti bőrük.
Nagyon kevés olyan élethelyzetet tudok elképzelni, amikor kellene vagy érdemes lenne testet alapozózni. Pl. valami kis ruhában történő előadásnál (táncos, vagy egyéb színpadi megjelenés) vagy pl. fotózásokon.
Minden más helyzetben:
- van rajtam ruha, a fenekem takarva van
- ha nincs takarva, akkor bikini van rajtam, mert olyan helyen vagyok, ahol bikini kell (strand, vízpart, medence, esetleg szoli) és nem látom értelmét ilyen helyekre alapozózni
- meztelen vagyok, de akkor vagy egyedül vagyok itthon vagy a párommal, és akárhová leülök, kenem össze alapozóval vagy totál lényegtelen, hogy néz ki a s-ggem, itthonra az arcom se sminkelem ki.
Szóval nem, nem szoktuk, csak ha mondjuk hobbihoz vagy munkához kell.
A mellkas többször kint szokott lenni, mint az ember s-gge általában.
Szerintem kérdező te fiu vagy, és agyilag ha vagy 13.
Miért alapozóznánk a fenekünket? Maxmimum strandon vagy nyaralás alkalmával látni és ha oda kennénk alapozót bele süllne a börünkbe. Max fenék modelleknek sminkelik le hogy minél tökéletesebben nézzen ki a bőr rajta. De jobbik esetben csak a partnered látja meg te, ezeken az alakalmakon kivül eleve nem látja senki a fenekünket, persze ez is személye válogatja mert van akinek azt is látni. De elég buta kérdés...
20 éves vagyok, de az arcomon is összesen 3 alkalommal volt eddig alapozó...
Ebből már gondolom meg tudod saccolni, hogy a fenekemen hányszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!