Mit csinálnak arctisztításkor a kozmetikusok?
Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 13:01
1/6 anonim válasza:
-Arctisztítás
-Bőrradír
-Gőz
-Kinyomkodja a mitesszereidet,esetleg ha van pár pattanásod azt is
-Tonik
-Hidratáló
sztem ennyi.Meg persze mindegyiknél masszázs:)
2/6 A kérdező kommentje:
mh.. köszi
és fáj?
2010. aug. 14. 15:29
3/6 anonim válasza:
Kedves kérdező! Én havonta járok az első nagyon nagyon fájt! De nagyon megéri! Ezután már magamtól mentem! Annyira jót tesz! Ne félj! Nem fáj csak a nyomkodás..de kilehet bírni!.:) És persze utána és elötte kényeztetnek!
Remélem segítettem.:)
4/6 A kérdező kommentje:
Igen segítettél! =] Hétfőn megyek először.
2010. aug. 14. 17:55
5/6 anonim válasza:
Nyugodtan menj,nem fáj annyira és szakszerűen ápolja a bőröd!Végre valaki aki nem otthon esik neki a bőrének,utánna jön a kérdése:).
6/6 A kérdező kommentje:
Hát végülis tegnap voltam, mert hétfőn közbe jött valami. Az eleje és a vége az nagyon kellemes volt. a nyomkodás az nagyon fájt. :):) De, ki lehetett bírni. :D
2010. aug. 18. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!