Milyen termékeket ajánlotok arcápolási rutinhoz?
Szeretnék elkezdeni egy arcápolási rutint viszont nagyon nem vagyok otthon ezekben a termékekben. Jelenleg egy Helia-D hidratáló arckrémem van amit hébe hóba használok.
A bőröm a legtöbb helyen normál, de az orrom illetve az állam környékén nagyon gyakran száraz és hámlik, főleg ilyenkor télen. A kis tégelyes niveával szoktam naponta többször is bekenni és néha jobb tőle.
Olyan termékek érdekelnének amiket vagy dm/rossmann vagy müllerben beszerezhető, esetleg komplett termékcsalád amit egy helyről megtudok rendelni.
Illetve nagyon fontos, hogy állatkísérlet mentes termékek legyenek.
Köszönöm a segítséget. :)
Régen az volt, de mostanában egyáltalán nem korpás.
De szinte mindig csak télen ilyen a bőröm.
Én sokáig azt hittem, hogy száraz a bőröm, mert hámlott, de közben meg gyakran zsíros lett reggelre vagy napközben.
Rájöttem, hogy zsíros a bőröm, csak cserélődik a bőr és le kellett radíroznom.
Esetleg kipróbálhatnál egy arctisztítót vagy arcradírt erre a dologra, hátha jobb lesz tőle neked is, de persze hidratáld is utána a bőröd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!