Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen termékeket ajánlotok...

Milyen termékeket ajánlotok arcápolási rutinhoz?

Figyelt kérdés

Szeretnék elkezdeni egy arcápolási rutint viszont nagyon nem vagyok otthon ezekben a termékekben. Jelenleg egy Helia-D hidratáló arckrémem van amit hébe hóba használok.

A bőröm a legtöbb helyen normál, de az orrom illetve az állam környékén nagyon gyakran száraz és hámlik, főleg ilyenkor télen. A kis tégelyes niveával szoktam naponta többször is bekenni és néha jobb tőle.

Olyan termékek érdekelnének amiket vagy dm/rossmann vagy müllerben beszerezhető, esetleg komplett termékcsalád amit egy helyről megtudok rendelni.

Illetve nagyon fontos, hogy állatkísérlet mentes termékek legyenek.

Köszönöm a segítséget. :)

2021. jan. 3. 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Több ok is lehet a hámlás mögött. A fejbőröd nem korpás?
2021. jan. 3. 15:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Régen az volt, de mostanában egyáltalán nem korpás.

De szinte mindig csak télen ilyen a bőröm.

2021. jan. 3. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Én sokáig azt hittem, hogy száraz a bőröm, mert hámlott, de közben meg gyakran zsíros lett reggelre vagy napközben.

Rájöttem, hogy zsíros a bőröm, csak cserélődik a bőr és le kellett radíroznom.

Esetleg kipróbálhatnál egy arctisztítót vagy arcradírt erre a dologra, hátha jobb lesz tőle neked is, de persze hidratáld is utána a bőröd

2021. jan. 3. 15:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem ajánlom, hogy radírozz. Ha ennyire száraz a bőröd, akkor meg lehet próbálni a Mixa cicaplast-ot (az alkohol menteset), vagy a la roche posay cicaplast-ot. Lemosónak egy könnyű lemosót, reggelre fényvédő. Radír helyett PHA hámlasztó. A szárazság ellen hialuronsav szérum is jól jöhet.
2021. jan. 3. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!