Ilcsi feketeszappan és Ilcsi korrektor vélemények?
Nekem nincsenek meg, de megnéztem az összetevőit. Csak növényi származékok/olajok vannak benne, ezek irritálhatnak is. Nincs benne olyan összetevő ami pl. a faggyútermelést szabályozná (niacinamid), vagy tisztítaná a pórusokat (szalicilsav).
De ez egyéni, van aki ezekre esküszik, én nekem a gyógynövényes arcápolók sose váltak be, de az aktív hatóanyagok és a hámlasztók igen, egy jó rutin mellett. (Sok termék kipróbálása után a The Ordinary Niacinamid széruma pár hét alatt eltüntette a pattanásaimat, úgyhogy ezért ajánlom ezt a vonalat ennyire.) Mindenki bőre mást és mást bír el.
Nézz rá a skinsmart YouTube csatornájára, lehet téged is megfertőzni ez az irány. :D
Nekem szerintem vegyes bőrtípusom van: az arcom, orrom csont száraz, a szám körül, homlokom közepén zsíros vagyok. A fekete szappan nekem jót tesz, csökkentette a pattanásaim mennyiségét, és amik megvannak, azok is kevésbé gyulladtak.
A kotrektorról viszont nem tudok nyilatkozni. Se Ilcsiset, se másmilyet nem használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!