Arcpakoláshoz sokszor használnak tejszínt. Melyiket: főző vagy habtejszínt?
Hát, azt a fújós habtejszínt biztos nem.
Az zsíros és ragad és tele van mindenféle káros anyagokkal. Nem beszélve arról, hogy a legtöbb nem tejszínhab csak cukrozott hab, ami tejszínt sosem látott.
Az ilyen por tejszínek se sokat érnek. Inkább akkor túrót tegyél rá (keverve még pl tojással meg olivaolajjal) az nekem is jó volt. ha tejszínt akarsz szerintem valami folyékony tejszínt szerezz be. De a fújósnál még a porból csinált is jobb.
Nem a fújósra gondoltam :) de köszi a választ!
Dobozos kiszerelésben van hab és főzőtejszín.Valamelyik ezek közül a jó,csak nem tudom,hogy melyik.
Jah, bocs de nehezen értettem meg :D látszik sosem főztem.
A dobozosból szerintem az a jó, ami finomabb krémesebb állagú elkészítve és kevésbé édes, cukros íze van inkább tejes. Azok táplálóbbak.
Persze ránézésre ezt ki tudja megmondani?! :)) remélem valaki tud ténylegesen hasznos választ adni, mert én egyelőre csak tippelni tudnék, azt meg gondolom te is :)
"Habtejszínt!De abból is a jobb fajtákat...."
Én a dobozosra gondoltam!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!