Olvastam egy pakolásról, amelyben étcsokokit összekell keverni tejszínnel,1 ek. Mézzel és azt nem értem hogy milyen tejszínnel:Főző tejszínnel vagy tejszínhabbal?
Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 15:13
2/4 anonim válasza:
szerintem is főzővel. de amúgy ezt én hamarabb enném meg, minthogy magamra kenjem :)
3/4 anonim válasza:
A tejszín a kisebb baj, de honnan szerzel olyan csokit? :D Ugyanis nem sima étcsoki kell, hanem a cukor mentes ipari, amit használnak a kozmetikusok is. XD
És sima tejszín, cukor meg minden adalékanyag nélkül.
4/4 A kérdező kommentje:
70-80% étcsoki kell...
2011. máj. 28. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!