Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jó fényvédő arcra?

Jó fényvédő arcra?

Figyelt kérdés

Eddig a Purito comfy water sunblockot használtam, viszont most volt ez a botrány körülötte, és ezért szeretnék váltani. Szóval tudnátok ajánlani egy ehhez hasonló fényvédőt megfizethető áron? Ami legalább 30 faktoros, lehetőleg fizikai fényvédő, és parfümmentes? Ha nem felel meg az összes kritériumnak, akkor is írjátok le milyet használtok és utánanézek.

Előre is köszi a segítséget:)

2020. dec. 29. 22:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a Sundance fehér csomagolású fényvédőjét használom. A Puritot nem próbáltam, úgyhogy nem tudom összehasonlítani a kettőt, de én meg vagyok vele elégedve. 1600 forintért vettem, az enyém 30 faktoros, de van belőle 50-es is. Nem hagy ragacsos érzetet, természetes fényt ad az arcnak, de ne ilyen zsíros csillogásra gondolj. :D Viszont nagyon hasonlóak a csomagolások, és amíg az egyik fehér tele van alkohollal addig a másik összetevője nagyon szép. Úgyhogy át kell olvasni az incit mielőtt belekerül a kosárba.
2020. dec. 29. 23:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, csatlakozom, ez a fajta az:

[link]

még szezon végén vettem az 50ml-s utazó kiszereléséből vagy 8-at leértékelve 300 forintért, imádom :D viszont ez nem tisztán fizikai. Kombinált bőröm van, nagyon szép egészséges fényt ad neki, sminkelni is tökéletesen lehet rá. Tej állagú, elbír maga alatt mindent, még a TO 23% C-vitaminjával se fények brutálisan, pedig az nem egy kellemes formula (tegyük hozzá, hogy jól szívódó lotion-be keverem, hogy ne maradjon az arcom tetején). Van belőle a tubusos krém is, az kicsit sűrűbb állítólag, azt még nem próbáltam, de azt is sokan szeretik. :)

nekem puritoból a Centella Unscented volt meg, én annál a sundance-t jobban szeretem, még a botrány előtt is így volt. :)

2020. dec. 29. 23:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat, utánanézek! :)
2020. dec. 30. 00:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Sundance nem rossz, még esetleg La Roche Posay Anthelios fényvédők ha bírja a bőröd az alkoholt
2020. dec. 30. 13:07
 5/9 DominikX ***** válasza:
72%
Krave Beauty beet shield SPF az egyik legjobb mostanában.
2021. jan. 7. 12:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Krave beauty termékeket honnan lehetne rendelni?
2021. jan. 7. 12:56
 7/9 DominikX ***** válasza:

[link]

Ez az egyetlen oldal ( amit ismerek), ami szállít ide is... a mocskos Sephora nem bír megérkezni Magyaroszagra 😅😂

2021. jan. 7. 13:00
 8/9 anonim ***** válasza:
^ A cseh sephora állítólag szállít MO-ra, én még nem próbáltam de krémmánián már többször olvastam hogy onnan rendelnek. Krave mondjuk ahogy nézem nincs még ott
2021. jan. 7. 13:27
 9/9 DominikX ***** válasza:

Wow ezt nem is tudtam 😱 akkor majd utána nezek, mert a youth to the people cleanser nagyon kellene 😁😂

Én még a cultbeautyról szoktam rendelni, ott eleg sok minden van.

2021. jan. 7. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!