Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ajánlanátok könnyű hidratálókr...

Ajánlanátok könnyű hidratálókrémet arcra, illetve fényvédőt nem horror áron?

Figyelt kérdés

Rengeteg ilyen apró fehér mitesszerem van (főként az arcom két oldalán és az államon) a mixának az anti-redness arckrémjét használom este, illetve reggel dm-es 50faktoros fényvédőt...

Mivel nem javul az állapota a bőrőmnek, úgy gondolom, hogy ezek eltömítik és ezért alakulnak ki ezek a kis fehér mitesszerek.

(ezek mellett a balea ultra med arclemosóját használom, és hetente kétszer hámlasztok is a cosrx blackhead liquid powerrel)

Nagyon zavaróak, mit tehetek?:(

2020. dec. 23. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

csak a belea medet használod, nincs első lemosód, tehát olaj, esetleg micellás víz? mert a gél önmagában nem fogja leszedni a fényvédőt. szerintem az lesz a baj. egyébként a whitehead-ektől elég nehéz megszabadulni, egy AHA sav sokat segítene a BHA mellé. illetve maszkot mennyit hordasz? cseréled maximum kétóránként? illatmentes fertőtlenítős mosószerrel mosod? sajnos a maszk is segít ezeknek a kis rohadékoknak. :(

utolsó kérdés, a dm-esből a jót használod? mert van egy halom, elég hasonló a nevük és kinézetük is, de csak kettőben nincs alkohol.

2020. dec. 23. 20:50
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, csak azt használom. Olajos lemosóból melyiket javaslod?

Maszkot akkor hordtam többet mikor még volt suli és igazából akkor kezdtek előjönni a whiteheadek.

Azóta már nagyon ritkán hordom, akkor is mindig újat.

A mosószer nem fertőtlenítős.

Szerintem jó arclemosót használok, 900ft körüli.

Az arckrém és a fényvédő maradhat akkor?

Köszönöm szépen a válaszod:D

2020. dec. 23. 21:07
 3/5 anonim ***** válasza:
68%

én is a belea med gélt használom, tökéletes, csak önmagában nem elég. :)

A kedvencem a babylove sensitive babaolaj és a nivea szőlőmagolajos lemosója, de jó még a babylove ultra sensitive is, mert a sima zöld kupakos sensitive-et nem mindig lehet kapni.

Többen mondják, hogy a rossmann-os illatmentes babaolaj is jó, illetve drágább kategóriában vannak jó cleansing balm-ok, sokan a the ordinary lemosóját is szeretik, csak, hogy ne csak azokat említsem, amik nekem beváltak.

egyébként félreérthetően írtam, bocsi, mikor kérdeztem, hogy a jót használod-e, akkor a fényvédőre gondoltam.

egyébként a krémmel inci alapján nincs gond, attól még nem garancia, hogy beválik mindenkinek. ha a fényvédőd az 50-es sensitive kids tej vagy krém, az is maradhat (az egy csoda, én imádom :D )

AHA savból pedig kezdésnek a The Ordinary 5% lactic acidot ajánlom.

dm-ben a sajátmárkás illatmentes fertőtlenítős mosószer amúgy nagyon jó és olcsó, maszkot, arctörölközőt mosni tökéletes. :)

2020. dec. 23. 21:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Ohh, én értettem félre. Igen, az 50-es kids-eset használom, bár legutóbb már nem találtam a pici változatot.

Szuper, megpróbálom ezeket beszerezni és remélem javulni fog a bőröm!

Még egy kérdésem lenne, hogy ezeket érdemes lenne nyomkodni vagy hagyjam inkább?

Nagyon szépen köszönöm!☺️

2020. dec. 23. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
77%

Igen, télre a legtöbb helyen beszedik az utazó méretet, de a nagyot a tejből szoktam látni, azt hiszem március - április körül újra kikerülnek a kicsik is.

Semmiképp nem szabad őket nyomkodni, mert zártak, és valószínűleg csak még mélyebbre nyomod bennük a cuccot és begyulladnak. Egyébként hajlam is közrejátszik, sokaknak hatalmas csata megküzdeni velük, szóval így készülj. Nekem sem tűntek még el teljesen, pedig régóta rutinozok, maszk is ritkán van rajtam, csak amíg a közeli boltba elmegyek, mégis kijönnek ott, ahol a maszk takarja az arcom. Amit még kihagytam, az a retinol, az is segít rajtuk, szóval gyakorlatilag az összes tipikus esti aktívval be kell őket támadni. :D de csak szépen, fokozatosan. :)

2020. dec. 23. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!