Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Olcsó, de jó arckrém?

Yoongers kérdése:

Olcsó, de jó arckrém?

Figyelt kérdés

Tudnàtok olcsó, de jó arckrémet ajánlani? Elkezdtem odafigyelni arra, hogy mit kenek az arcomra és olyan krémet keresek amiben nincs alkohol, parfüm, illetve semmi káros összetevő. Az egyetlen problémám, hogy nagyon kis összegből gazdálkodhatok, egyszerűen nem engedhetem meg magamnak a több ezer forintos termékeket. A drogériás arckrémek nagy része nem felel meg annak amit keresek, de nem adom fel, és szeretnék találni valamit, ami olcsó is, de szép összetevői vannak.

16/l

2020. dec. 29. 17:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
#9 vagyok. jaaj most már tudom, hogy ki az az Antal Vali, bár ne tudnám :D epres arcradír, pitygangos tonik meg rózsavíz, szóval #5, nem, egyáltalán nem vagyunk fanok, sőt. A természetes illóolajok is potenciálisan irritatívak, szóval technikailag antalvali cuccai pont olyan csúnya-összetevősek, mint amit linkeltél, bár a tiéd legalább tartósítva van. :)
2020. dec. 29. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!