Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az normális hogy a tesóm 14...

Az normális hogy a tesóm 14 évesen borotválja a kezét? (lány)

Figyelt kérdés
Nem fog neki viszketni utána vagy megerősödni a szőr? Ezt mondtam neki de egyik fülén be a másikon ki
2020. dec. 26. 13:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Persze ha zavarja:3 meg a borotvánál kisebb az esélye, hogy be nő a szőr szőrtelenítés előtt használjon bőr radirt + borotválkozás után valami nyugtató test ápolót nekem még egy.tippem van borotva hab helyet a haj balzsam meg puhítja a szőr szálakat és kevesebb esélyel vágod meg magad gyanta használata csak a az első pár alkalommal macerás a lényege az, hogy a gyanta szőr növekedéssel megegyezően kell fel kenni ellentétes írányba kell lehúzni kb 300 Ft egy kis tégelyel 100 ft-sokban én ezt tudom ajánlani ennél kisebb kiszerelésben is van

[link]

Fájni fáj de meg lehet szokni

meg az epilatorral ellentétben pár pillanatig tart a fájdalom míg az epilator szőrszalanként tépi ki a szőrt remélem segítettem puszancs 🌹🐈

2020. dec. 27. 06:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Az ok, hogy nagymamának is erős volt, tehát erős szőrzet örököltem. 100%-ban makk egészséges vagyok, és akkor is az voltam. Tudod, létezik genetika is, ami ellen nem tudsz mit tenni.

2020. dec. 27. 06:37
 13/15 anonim ***** válasza:
12 ez így igaz
2020. dec. 27. 06:41
 14/15 anonim ***** válasza:
2 pihe? legfeljebb egy nagyon világos hajú lánynak annak akinek nagyon sőtét haja van általában a szőrszálak is azok
2020. dec. 27. 06:47
 15/15 anonim ***** válasza:
14 a húgomnak és anyukámnak sötétbarna a hajuk és kreol bőrüek, a szőrük meg szőke.
2020. dec. 27. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!