Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Világos bőrű lányoknak milyen...

Világos bőrű lányoknak milyen színű haj áll jól?

Figyelt kérdés

képeket is ha lehetne :)

köszönöm :)

2010. aug. 12. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:

[link]

nekem ilyen színű a hajam,a bőröm meg elég világos és jól áll,mert természetes:D

2010. aug. 12. 19:28
 2/9 anonim ***** válasza:

Én is nagyon világos bőrű vagyok, és nekem ilyen színű a hajam:

[link]

2010. aug. 12. 19:35
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem világos bőröm van és kék szemem, eddig úgy tapasztaltam, hogy a csokoládébarna és a fekete hajszín áll jól, mert az kiemeli a szemem színét, de már régóta újítani szeretnék és keresem az ideális színt.

Ma megvettem a Glamourt és a címoldalon szerepel egy lány, akinek ugyanilyen tulajdonságai vannak mint nekem és gyönyörűszép haja van, itt a link:

[link]

Szerintem ez a szín is jól állna Neked!:)

2010. aug. 12. 19:36
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem is pont olyan mint a 2. válaszolónak :D
2010. aug. 12. 19:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a szemöldök ill. szem szín határozza meg hogy melyik hajszín áll jól.
2010. aug. 12. 19:46
 6/9 anonim válasza:
2010. aug. 12. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Nagyon világos bőrű lány vagyok és először szőke volt, de nem hidrogán, hanem ilyen természetesebb hatású.

Aztán rámjött, hogy én szintén természetes hatású vöröset szeretnék, és egy jó darabig olyan volt, mindenki azt hitte, hogy az a természetes hajszínem.

Most barna a hajam kb 1 éve, és mindenki azt kérdezgeti, hogy akkor most ez a természetes, vagy a vörös volt?

Pedig elég sötét színe van most, nem az a világosbarna.

Mondjuk a vöröshöz is néha meg a barnához is néha befestem a szemöldököm is, de ha nem az se gáz, mert az igazság valahol a kettő között van :)

Szóval sztem bármi, lényeg, hogy te tudd természetesen viselni, illjen a személyiségedhez és a ruhatáradhoz :)

2010. aug. 12. 22:25
 8/9 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat.

hát igazábol nekem a platina szőke hajhoz húz a szívem de még sosem volt most platina szőke melírok vannak a természetes sötét szőke hajamba. midnenki aztmondja hogy ez nagyon jól ál de kiszeretném próbálni a szőkét. de hogy most ezeket elmondtátok hogy inkább barnás még gondolkodom.:D

2010. aug. 13. 11:28
 9/9 anonim ***** válasza:
ha a bőröd világos akkor én inkább valami sötétebb szinű hajszínt tudnék elképzelni.
2010. aug. 17. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!