Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért van az hogy valakinek...

Miért van az hogy valakinek egyáltalán semmilyen táska/karika nincs a szemei alatt ?

Figyelt kérdés
2020. dec. 18. 20:48
 1/5 Miss Endzsi ***** válasza:
0%
A karika okkal van ott, valami nincs rendben.
2020. dec. 19. 02:01
 2/5 Noren1989 ***** válasza:
Egyszerű genetika, de szerintem köthetjük a folyadékfogyasztàshoz, napi pihenési mennyiséghez, meg esetleg a szemkörüli izmok struktúràjàhoz.
2020. dec. 19. 08:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Nagyrészt genetika, kisebb részt a kipihentségen múlik.

Én pl. akármennyit alszom, lesznek karikák a szemem alatt, de ha mondjuk 48 órája robotolok, akkor sokkal látványosabbak/mélyebbek, mint amikor relatíve kipihent vagyok.

Vannak, akik egyszerűen nem olyan hajlamosak a karikákra.

2020. dec. 19. 15:09
 4/5 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem csak akkor van karikám ha megjön. Egyébként soha pedig sok évig éjszakáztam. Sok ismerősömnek alapból van akkor is ha kipihentek, szerintem ez lehet örökölt dolog is.
2020. dec. 20. 17:19
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

A ciganyoknak van ku kor (taskaszeru dudor ) a szeme alatt altalaban.

Etrendtol is fugg a karika. Eleg nehez betartani.

2020. dec. 21. 01:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!