Miért van az hogy valakinek egyáltalán semmilyen táska/karika nincs a szemei alatt ?
Figyelt kérdés
2020. dec. 18. 20:48
1/5 Miss Endzsi válasza:
A karika okkal van ott, valami nincs rendben.
2/5 Noren1989 válasza:
Egyszerű genetika, de szerintem köthetjük a folyadékfogyasztàshoz, napi pihenési mennyiséghez, meg esetleg a szemkörüli izmok struktúràjàhoz.
3/5 anonim válasza:
Nagyrészt genetika, kisebb részt a kipihentségen múlik.
Én pl. akármennyit alszom, lesznek karikák a szemem alatt, de ha mondjuk 48 órája robotolok, akkor sokkal látványosabbak/mélyebbek, mint amikor relatíve kipihent vagyok.
Vannak, akik egyszerűen nem olyan hajlamosak a karikákra.
4/5 Metionin válasza:
Nekem csak akkor van karikám ha megjön. Egyébként soha pedig sok évig éjszakáztam. Sok ismerősömnek alapból van akkor is ha kipihentek, szerintem ez lehet örökölt dolog is.
5/5 anonim válasza:
A ciganyoknak van ku kor (taskaszeru dudor ) a szeme alatt altalaban.
Etrendtol is fugg a karika. Eleg nehez betartani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!