Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit javasoltok homlokon lévő...

Mit javasoltok homlokon lévő kis ragyákra ha nincs pénzem most venni erre való arcápolot?

Figyelt kérdés
Teafaolajom van itthon meg szegfűszeg olajom. De sajnos nagyon bekell osztani a penzem, sajnos munkanelkuli vagyok, de zavar a homlokomon levo kis ragyak... :/
2020. dec. 16. 19:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Milyen ragyák?

[link]

Így néznek ki?

Viszket?

Ki lehet nyomni?

2020. dec. 16. 19:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Hasonloan nez ki de alig lehet kinyomni es nem piros. Nem viszek
2020. dec. 16. 19:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem viszket***
2020. dec. 16. 19:53
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
Teafaolaj a pattanásokon tud esetleg segíteni, bár már ezt sem feltétlen ajánlják. Szegfűszeg olajat semmiképp ne használd! Jó lenne tudni, hogy egyáltalán használsz vmilyen arcápolót, tisztítót pl? Ha van facebookod akkor keresd meg a skincare junkie fb csoportot, hát ha tudnak segíteni, de valószínűleg vmennyit rá kell fordítani, házi módszerekkel lehet, hogy többet ártasz...
2020. dec. 16. 19:54
 5/9 anonim ***** válasza:
13%

Az a baj, hogy akkor elég sanszos, hogy gomba is lehet, azaz malassezia folliculitis.

Akkor viszont pénzráköltés nélkül nem fog elmúlni.

HA gomba, amit nyilván látatlanban nem tudok megmondani, meg bőrgyógyász sem vagyok, arra Nizoral sampont szoktak használni (arclemosóként), illetve fontos lenne hidratálni is, a gomba-safe krémek pedig nem olcsók (talán a legolcsóbb megoldás a The Ordinary hemi-squalane, de az nem teljes értékű hidratálás, de a semminél sokkal jobb).

2020. dec. 16. 19:59
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Aloe vera
2020. dec. 16. 21:02
 7/9 anonim ***** válasza:
33%

aloe vera, teafaolaj, ezek az igazi csodaszerek.

én a The ordinary niacinamidos szérumát használom, teljesen rendbe tette a bőröm.

régebben én fogkrémet kentem a pattikra, az is leszárította, de gondolom nem kell mondanom, hogy hosszútávon nem tesz jót a bőrödnek.

2020. dec. 16. 23:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A To niacinamidja tényleg nagyon jó de ahhoz azért nem árt ha van arcápolási rutin, és nem csak úgy magára keni.. És ha kérdező most nehéz anyagi helyzetben van nem biztos, hogy megengedheti magának:/

Érdemes lehet helyi szakorvosi rendelő bőrgyógyászatát megkeresni, hátha egy doki tud segíteni.

2020. dec. 17. 00:35
 9/9 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Ha nincs pénzed venni semmit rá, akkor a legjobb tanács az, hogy ne piszkáld.
2020. dec. 17. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!