A CeraVe termékek jók zsíros-pattanásos-mitesszeres bőrre?
Figyelt kérdés
Ajánlották nekem a CeraVe termékeket (arctisztító, hámlasztó, testápolótej, nappali arckrém a napfény miatt), viszont van ahol azt olvastam ezt száraz bőrre használják. Tudnának nekem használni ezek a termékek akkor, vagy inkább hanyagoljam?2020. dec. 14. 21:59
1/2 anonim válasza:
Szia. Éjszakára nem kell félni a testesebb hidratálóktól, sőt, ha megfelelően hidratálsz, valószínűleg a zsírosodás is mérséklődik.
Cerave Foaming vagy SA lemosó jó lehet neked (SA sok minden napra, érdemes váltogatni valakivel, mondjuk Balea Med géles lemosó vagy Cerave hydrating)
Hidratálóból pedig a lotion és a krém is, a fent említettek miatt (SA krémet szintén nem ajánlom mindennapokra). Fényvédőjük nem kapható itthon, csak egy spf 25-ös hidratáló, az meg semmire nem elég. hámlasztójuk meg szerintem sehol sincs. :D
Este tanácsos dupla tisztítást végezni, neked inkább az olajos lemosó lenne ideális első lépésnek, mint a micellás víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!