Végleges szőrzelenítés?
A végleges sem tényleg, életed végéig végleges. Nekem elég erős a lábamon a szőr, még pár évvel ezelőtt voltam egy lézeres kezelésen. Akkor 1-2 hónapra nagyon megritkult a szőr, és az is nagyon gyenge volt. Viszont több kezelés kell. Nekem spec ha nem is fájt de kellemetlen volt, egy idő után a lábad belezsibbad, mint egy tetoválásnál. Viszont az érzékeny részeknél (boka stb.) olyan volt, mintha csipesszel rángatnák a szőrt, de nem húznák ki.
Ami érdekes az az, hogy azóta nem voltam kezelésen, borotváltam nagyrészt a lábam. Mióta ez a vírushelyzet van, azóta kb 2 hetente legyantázom mert meg tudom növeszteni. És már az első 1-2 hónap után nagyon megritkult és elvékonyodott a szőr. Pedig a lézeres kezelés előtt évekig gyantáztam és nem hatotta meg a lábamat.
Végleges nem létezik, profi helyen meg tudják azt csinálni, hogy 1-2 évig szőrtelen legyen, de leginkább szőr és bőrtípustól függ meddig tart a hatása.
1. nézesd meg a bőrödet valami értelmes helyen, egyáltalán alkalmas vagy-e a kezelésre
2. ha igen, vegyél otthonra a kezelés árából egy jobb IPL gépet. Szerintem árban jobban megéri, mint kezelésre járni (100 ezer alatt nem úszod meg a 8 hetes kezelést szalonban)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!