A meleg víztől lehet az arc bőröm kiszáradva?
Nem használok semmi sminket vagy krémek, meg vagyok elégedve magammal, viszont a száraz zsíros arc börőm már zavar szerintem igénytelen. Nem tudok mást elképzelni,mint ok, csak a meleg vízzel való tusolást. Egész nap viszet iszom, szóval attól nem lehet.
Ha a táplálkozás is bele számot akkor még az mint ok, mert egészszégtelenül étkezem és keveset.
Fhuuuha kérdező vannak gondok. Tehát ezekszerint te nem is fürdesz, mert az nem természetes? Na, ugye. A krémektől nem leszel természetellenes. Ha viszont egy kiló alapozót elhasználsz, hogy kellő alapot biztosíts a 10cm hosszú szempilláidnak, akkor már nem leszel természetes.
(Btw vannak természetes összetevőjű krémek.. Na erre mit lépsz?)
Azt h igazanatok van😂
Csak nem akartam/akarok arra költeni.
Nem kell vagyonokat költeni krémekre, teljesen elfogadható áron is vannak már jó hidratálók, csak jól szét kell nézni. Ennyit meg csak ér, hogy szebb legyen a bőröd.
Persze ha nem akarsz egyáltalán erre költeni, az a te dolgod, senki nem kötelez rá, csak egy tanács volt, hogy ez segítene a problémádon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!