Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől nőne a hajam gyorsabban?

Mitől nőne a hajam gyorsabban?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok. Most egy átlag hajjal...szeretnék vállig érő hajat. Mitől nőne gyorsabban? Házitechnikak erdekelnek jobban. Viszonylag dús egeszseges hajam van ha ez számít itt valamit...

2020. dec. 11. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Hagymalé

Nem troll, tényleg működik

2020. dec. 11. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Ricinusolajos pakolást javaslok. Gyógyszertárban lehet venni ricinusolajat.
2020. dec. 11. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a Forcapil kapszuláról rengeteg jót hallottam/olvastam, nekem a fodrászom ajánlotta, most fogom elkezdeni :) Bár szerintem a pasiknak gyorsabban nő a haja, nem gyilkoljátok hővel mint mi :D
2020. dec. 11. 22:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Tökmagolajat kevertem a samponomba, úgy vettem észre, működik. Argán / kókuszolajos hajápolót használok mellette.
2020. dec. 12. 19:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem a garnier ricinus olajas samponja es balzsamja nagyon bevalt. Oszinten csodat tett a hajammal. Lehet hihetetlen de kb marcius ota hasznalom es a lapockaig ero hajambol most derekig ero lett.

(Nem hasznalok ra semmi mast, ugyan ugy vasalom/gondoritem). Mar az elso honap utan latvanyosan nolt. Mindenkinek csak ajanlani tudom velem csodát tett 🤗🥰

Barmelyik drogeriaban es bevasarlo kozpontban megvasarolhatod.

2020. dec. 15. 15:22
 6/6 anonim ***** válasza:

1

És azt ki lehet öblíteni, hogy ne legyen büdös?

2021. jan. 6. 03:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!