Hogy növesszem a hajam gyorsabban?
Figyelt kérdés
Csomó pakolást találok interneten,csak nem tudom melyiket érdemes kipróbálni. Sokan a ricinust javasolják ,de egymagában semmit nem ért nekem. A hajam extra lassan nő.Még 13 évesen levágattam a derékig érő hajam.( nem volt se erős,se dús) a fodrász túlvágta. Azóta egy bizonyos pontig növekszik,majd megáll.Elvékonyodik,raadásúl elöl sokkal lassaban nő mint hátul.
Nagyon szeretném vissza növeszteni. Ha van valakinek egy bevált módszere,előre köszönöm ha megosztja.
2020. nov. 19. 17:07
1/1 anonim válasza:
Nekem a magic hair hajvitamin vált be, évek óta azt szedem.
Emellett jó minőségű hajápolo szerek (pl inecto nem drága de cserébe jó), egészséges életmód, hővel való hajformázást minimálisra csökkentve sokat fog nőni 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!