Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Dióból készítenék hajfestéket,...

Dióból készítenék hajfestéket, van erre valakinek tapasztalata, hogy mennyire vízálló, tartós?

Figyelt kérdés

Az itt leírt recept alapján:

[link]

2010. aug. 12. 09:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem babrálnék ilyen házi praktikákkal, mert csak rosszabb lesz, mintha profi csinálná. Ezek akkor voltak jók, amikor még bunkósbottal jártunk, de könyörgök, ma már korszerűbb módszerek vannak. És ha foltos lesz a hajad? Akkor mit csinálsz majd. Ez max csak enyhe sötétítést ad.
2010. aug. 12. 12:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés. Természetes hajfestéket keresek, ami nem roncsolja a hajszálakat és nem mérgezi meg a szervezetet. Tehát?
2010. aug. 12. 12:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Én ezt próbáltam ki, ezeket a festési módszereket dióval és én is innen szedtem. Mondhatom nekem irtó nagy csalódás volt az egész, mert sz*rt sem ért. Nem lett tőle se szebb, se barnább, se fényesebb se semmi, de mikor bezzeg hajmosásra került a sor egyből ledobta az egészet, pedig meg se fogta a hajamat, de mégis rajta volt... Nah mindegy nekem nagyon nem jött be, pláne, hogy mennyit kellett főzögetni is, meg mennyit szaladgáltam dió utánXD
2010. aug. 12. 15:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindegyik festék roncsolja a szálakat,a természetesek is. Ahhoz,hogy valami megfogja a hajadat, kémiai reakciónak kell fellépnie az anyag és a hajad között. ez megváltoztatja a hajad szerkezetét,kissé roncsolja azt.sok növényben megtalálható olyan anyag, ami reakcióba tud lépni a hajaddal, de ezek ugyanolyan kémiai anyagok, mint amik a hajfestékben vannak,legalábbis hatásukban ugyanazok. kedvencem, mikor valaki citromlével szőkiti a haját, azaz SAVVAL locsolja,mert szerinte az egészségesebb,mint a laboratoriumi körülmények között kifejlesztett hajfesték. apropó dió! vidéken élek, az első,amit megtanítanak a gyerekeknek, hogy a dió levele és zöld héja mérgező! szóval gratulálok ehhez a hülye recepthez annak,aki kitalálta.
2014. júl. 11. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!