Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi idő alatt használtok...

Mennyi idő alatt használtok el egy..?

Figyelt kérdés

-Tusfürdőt?

-Sampont?

-Fogkrémet?

-Testápolót?

Tudom változóak a kiszerelések, de az átlag érdekel :) 250-300 ml tusfürdő, 100 ml fogkrém, 400 ml sampon, stb.

2020. dec. 8. 17:37
 1/10 anonim ***** válasza:

Tusfürdõ- párommal közösen olyan 2,5-3 hét

sampon - csak én, 3-4 hónap

fogkrém - 1-2 hónap

testápoló - akár egy évig is kitart

2020. dec. 8. 18:06
 2/10 anonim válasza:

Tusfürdő-4 hét,

Sampon-3 hónap,

Fogkrém-1 hónap,

Testápoló-9 hónap.

2020. dec. 8. 18:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Tusfürdő: egyedül használva szerintem olyan egy hónap, de nem nagyon tudom, mert közösen szoktunk egy nagyot használni a párommal

Sampon: kb 2 hónap

Fogkrém: közösen párommal egy hónap

Testápoló: 1-2 év is akár, max egy pici 30-40 ml-es kiszerelés fogy el pár hónap alatt

2020. dec. 8. 18:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
3, nem a páromnak más, az enyémmel ellentétes hajtípusa van. Nekem egyenes és könnyen zsírosodik, neki meg göndör és száraz.
2020. dec. 8. 19:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Uhh, fura, de fogok tudni mondani rendes számokat, ugyanis nyáron elköltöztem, és akkor kb. mindenből újat kellett vegyek :D

Ugyanakkor ezek a számok úgy érvényesek, hogy mondjuk heti 1-2, de néha 3 alkalommal is a páromnál tusolok, mosok hajat, szóval így fogy el az otthoni adag.

Tusfürdőt: nagyjából 2-2,5 hónap. Meglepődtem az előző válaszokon, de hamar realizáltam, hogy 45 kilós, 150 centis testemre valószínűleg kevesebb kell mint másoknak. Plusz intim mosakodót is használok, tehát arra a tájékra nem is kell áldozzak a tusfürdőből.

Sampont: Kb. 4 hónap. Igyekszem minél kevesebbet használni, plusz rövid hajam van.

Fogkrémet: nagyjából fél év. Most használom ötödik hónapja amit vettem augusztusba, de még mindig van benne - bár tény, én ebből is nagyon keveset viszek fel a fogkefémre, nem mint a reklámokba.

Testápolót: az előző testápolóimat akár 1-2 évig is használtam. Tavasszal vettem testvajat testápoló helyett, az 400 ml-s kiszerelés. Még negyede sincs elfogyva. Bár tény, kevésbé szeretem mint a testápolót. Azokat amúgy is nagyrészt borotválkozás után, meg azon periódusokba használom mikor kiszárad a bőröm.

2020. dec. 8. 19:23
 6/10 anonim ***** válasza:
4%
Akinek ennyi ideig tart egy sampon az kópasz vagy mi?
2020. dec. 8. 19:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

8-as:

Nem kell fél tubust a fejre nyomni. Meglepően kevéssel is lehet hajat mosni, és abszolút nem kényelmetlen.

Én személy szerint ezt nem spórolás miatt csinálom, hanem azért, hogy kevésbé szennyezzem a vizet, kevesebbszer kelljen a műanyag csomagolást megvegyem, vagy épp újrahasznosíthatatlanul kidobjam.

2020. dec. 8. 19:34
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Meglep hogy ilyen hamar fogy a fogkrém sokaknál, nekem is tovább tart, kb mint a #7es válaszolónak, mert borsónyi adagot használok és az elég szokott lenni.

Heti egy hajmosással a sampon is kitart nálam, meg amúgy is kb diónyit használok egyszerre.

Tusfürdőt őszintén nem tudom mert több van egyszerre felbontva, és szivaccsal fürdök ami keveset is nagyon fel tud habosítani.

2020. dec. 8. 20:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Tusfürdő:1 hónap

Sampon:kb 2 hónap

Fogkrém:nem tudom mert a csalad is használja

Testápoló:kb 4 hónap.

2020. dec. 8. 20:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Tusfürdőt nem használok, a kemény szappan olyan 2 hónap

Sampont nem tudom megmondani, mert én kisebb kiszerelést használok. (speciális gyógysampon, csak 250mls van) Az is nagyjából 2 hónap.

Fogkrém párommal közösen másfél hónap kb

2020. dec. 10. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!