Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fehérjepor reggelenként aknéra?

Fehérjepor reggelenként aknéra?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy féléve elkezdett aknés lenni az arcbőröm, csak az orcámon. Már kétszer voltam bőrgyógyásznál, több krémet kipróbáltam, Doxyciclint beszedtem, de csak nem múlnak. Azt mondta, hogy valószínűleg alacsony a húgysavam és ezért jöhetnek ki, mert gátolja a felszívódást. Új étrendet ajánlott, hogy pontosabb legyek azt mondta egyek fehérjedús ételeket. Próbálkozom, esküszöm, de az a probléma, hogy mindig is nagyon válogatós voltam, keveset eszek és a húst sem igazán szeretem. Mint mondtam próbálkozok, de kétlem, hogy sikerül elég fehérjét bevinnem. Ezért jutott eszembe a fehérjepor/protein shake, ki hogyan nevezi. Szerintetek ez jó megoldás lenne? Mást nem igazán tudom mit találhatnék ki.

2020. dec. 5. 18:16
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
9 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Barmi mehet, amiben nincs laktoz.
2020. dec. 5. 18:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A fehérjebeviteledet biztosan emelni fogja
2020. dec. 5. 22:51
 3/3 anonim válasza:
38%
Akkor próbálj meg hüvelyesek enni azokban is található fehérje.
2020. dec. 27. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!