Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek a tág pórusokkal?

Mit tegyek a tág pórusokkal?

Figyelt kérdés

Hatalmasak a pórusaim,nem szoktam sminkelni,próbálok sok vizet inni és kevesebb cukrot,sót.Nem szeretem a fűszeresételeket és yt-ről szoktam különböző gyakorlatokat végezni.Szoktam enni gyümölcsöt,zöldséget.

Rengeteg drogériás terméket kipróbáltam.Fekete szappannal mosok arcot minden nap.

Kipróbáltam a PomPom pórusösszehúzó zselét is,ami minőségibb,de attól csak még jobban kipattogott az arcom.

2x voltam bőrgyógyásznál,ám a gyógyszerek és kenőcsök sem segítettek,pedig normálisan használtam őket.10-11 éves korom óta küzdök velük,naponta tisztítom az arcom.(Egyszer kipróbáltam,hogy nem nyúlok hozzá huzamosabb ideig(másfél hét) és borzalmas volt utána,jobban zsírosodott,a mitesszereim szinte kitüremkedtek,több pattanásom lett)

Mit tegyek?

18/L

2020. dec. 5. 16:25
 1/5 A kérdező kommentje:
+teljes kiőrlésű kenyeret eszek,laktózmentes tejet iszok és naagyon ritkán eszek joghurtot vagy tejfölt
2020. dec. 5. 16:57
 2/5 anonim ***** válasza:
33%

Először dobd ki a szappant, nem szabad arcra szappant használni!

Keress egy jó lemosót, hidratálót és fényvédőt. Utána lehet bevezetni olyan anyagokat, amik segítenek a problémádon.

2020. dec. 5. 16:58
 3/5 anonim ***** válasza:
#2 bocs de a kérdező pont ezt akarja tudni, hogy mik azok az anyagok, amik segítenek a problémáján.
2020. dec. 5. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
BHA, niacinamid
2020. dec. 5. 19:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam hogy a tág póruson csak időlegesen lehet segíteni. Ha nem válnak be a pórusösszehúzó termékek akkor szerintem is érdemes pl AHA savat tartalmazó dolgokat kipróbálni, nekem személy szerint a tonik jött be. Csak arra vigyázz hogy ezek mellé ne felejts el fényvédőt használni. Reggelente pedig hideg vízzel moss arcot.
2020. dec. 7. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!