Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akkor most,jó vagy még sem?

Akkor most,jó vagy még sem?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy kismama vagyok,végén járok már,és sajnos a hasam miatt nem igazán látom,az intim területeimet,viszont nagyon zavar,hogy elszabadult lent a pokol😂. Mivel ezelőtt mindig borotvát használtam,sosem próbáltam még más módszerrel,most vettem a dm-ből x-epil szőrtelenítőkrémet,a dobozra van írva,hogy bikinivonal és arc szőrzet eltávolítására. Na most nekem ebből a bikini vonal érdekelne,viszont ahogy haza hoztam,mélyebben elolvastam,és azt írta,hogy nem ajálják nemi szerv szőrtelenítésre.🤦🏻‍♀️ Most akkor mit csináljak? Merjem kipróbálni,vagy inkább nyugodjak bele,hogy osemberként megyek szülni.
2020. dec. 5. 11:11
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi nem dm,rossmann
2020. dec. 5. 11:12
 2/8 anonim válasza:
Próbáld úgy borotvával, hogy tükör van előtted.
2020. dec. 5. 11:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A bikinivonal az nem egyenlő az intin részekkel. A bikinivonal az a combtő, ami kilóg a bugyiból. Ezért hívják ugyania bikinivonalnak...
2020. dec. 5. 11:23
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
Kérd meg a párodat, hogy borotválja le neked.
2020. dec. 5. 12:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Intim területre tényleg nem szabad használni, de bikinivonalra még igen. Elektromos borotvával esetleg? Ha teszel rá fejet (kb olyan, mint a hajnyíróhoz van), pár mm-esre le tudod vágni vele és a műanyag fej miatt nem lehet megvágni vele magad még így se, hogy a hasad miatt nem tudod olyan precízen csinálni. Nem lenne teljesen sima, de sokkal rendezettebb lenne, szóval ha ez is megfelel, érdemes lehet kipróbálni.
2020. dec. 5. 14:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne kend rá.
2020. dec. 5. 15:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Van női elektromos borotvám, úgyhogy most eljött a felavatás ideje. Sztem illő lenne minél hamarabb 39 hetes vagyok 🙂
2020. dec. 5. 16:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne küszködj annyit még a sok ide oda hajolgatastól be görbüléstől be indul a szülés vagy akár mi ne hadja isten 🙏🏻

Párodat kérd meg !

Pár perc és sima leszel 🙂

0 küszködés nélkül 😉

2020. dec. 27. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!