A micellás víz minek számít?
Tisztításra való. Viszont nem önmagában. A micellas vízet le kell mosni egy lemosóval.
Tehát a dupla tisztítás első lépése.
Köszönöm!
Egyben kérném a notórius lepontozókat, hogy menjenek máshova szórakozni.
#3 vagyok, a lepontozáson már meg sem lepődök, szinte mindig lepontozzák a tudatos bőrápolókat itt.
A tonik kérdésre nem válaszoltam. dupla tisztítás utáni első lépés a tonik, aminek alapvetően két funkciója van: a bőr ph-ját visszahúzni normális, savas tartományba a lúgos lemosás után, illetve hidratálás. nem tudom, milyen lemosód és tonikod van, de az ilyen drogériás alkoholos "tonikok" többet ártanak, mint használnak. illetve, ha egy normális, bőrközeli ph-jú második lemosód van (pl CeraVe), tehát nem szappan meg ilyesmi (azt semmiképp sem ajánlanám) akkor nem csúszik el nagyon a bőröd lúgos tartományba a lemosás során, tehát egy toniknak nem sok funkciója van. alapjáraton a bőrápolásban abszolút kihagyható lépés.
ha szeretnél mégis használni, kettőt tudok ajánlani olcsón, az egyik a Geek&Gourgeous liquid hydration, a másik pedig a balea med arcvíz. ezeket nem kell vattakoronggal használni, elég ha a tenyeredbe öntöd és felsimítod az arcodra a kezeddel. :)
Micellás vizet nem használok sminklemosásra, csak reggeli arcmosásra. És utána nem mosom meg semmivel az arcom.
És már akkor tudatos bőrápoló voltam, mikor még csak a Biodermának volt micellás vize.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!