Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki pattanások ellen...

Valaki pattanások ellen valami tuti tipp?

Figyelt kérdés
Már mindent próbáltam. Akneroxid, voltam arckezelésen kozmetikusnál, lézeres kezelésen is, otthon is mindent kipróbáltam. Bőrgyógyászhoz nem kell menni, mivel nem akném van, HANEM ha rosszul eszek kijönnek mindig a pattanásaim és most karácsonykor nehéz jól tartani magam a jó evéshez tehát aki tud valami jó tippet az írjon.
2020. dec. 4. 14:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát mivel mát tudod a gyökerét (rossz étkezés) csak úgy lehet megszűntetni, ha normális dolgokat eszel. Erre semmilyen kence nem jó. Igyál sok vizet, tedd rendbe a táplálkozásod. Most legyen a karácsonyi zaba az utolsó, onnantól próbálj meg leszokni fokozatosan az egészségtelen kajákról. Hidd el, hosszútávon megéri.

Tudom, hogy nagyon nehéz, mert ugyan ezt élem meg, de meg lehet csinálni.

2020. dec. 4. 15:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a tejtermékektől lesznek pattanásaim, teljesen mindegy, hogy amúgy az arcápolási rutinom jó. Erre csak az a megoldás, hogy nem eszek ilyeneket, de semmilyen krém, szérum vagy bármi ilyesmi nem fogja meggátolni, hiszen azzal a kiváltó ok nem szűnik meg. Annyit segíthet a bőrápolás rész, hogy kicsit gyorsabban múljanak el, de kb. ennyit lehet tenni. Nem azt mondom, hogy még karácsonykor se egyél semmi olyat, ami neked pattanásokat okoz (bár azért érdemes lehet mértéket tartani), viszont azért legalább az átlag hétköznapokon jó lenne egy olyan étkezést kialakítani, ami nem okoz bőrproblémát. Ezen csak ez fog segíteni.
2020. dec. 4. 15:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Igazából nem is értem a kérdést, te magad írtad le, hogy az étkezés miatt vannak. Tehát normális étkezés, viszonylag stressz mentes élet.
2020. dec. 4. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!