Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Másnak is beszólnak, hogy...

Másnak is beszólnak, hogy "minek az neked"?

Figyelt kérdés

Sportos, vékony csaj voltam mindig, kissé fiús stílussal. Aztán amikor kezdtem kibontakoztatni a nőiességemet, akkor renre megkaptam mindenre, hogy minek nekem. Minek sminkelsz? Minek hordasz magas talpú cipőt? Mégcsak nem is sarokról beszélünk. Felnőtt nő vagyok. Semmi közük hozzá.

Nektek is megy a savazás, amikor csinosak vagytok? Hogyan kezelitek ezt?

2020. dec. 4. 14:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

dettó ugyanez, bár ha meg nincs megfésülve a hajam, mert úgyis egész nap otthon leszek és nincs kedvem, akkor meg az a baj. főleg apám részéről.

én úgy oldottam meg hogy elköltöztem a fenébe, és az új helyen már megválogathattam, ki az aki hozzám szólhat. ő biztosan nem, nincs szükségem egy agresszív faszi lehúzós szövegeire.

2020. dec. 4. 14:43
 2/14 anonim ***** válasza:
98%
Én már abban a korban vagyok ahol nem szólnak bele mit minek teszek. Azért viszont ha már a 30. táskát látják nálam a szüleim, néha elpoénkodnak vele, hogy “na ilyen még nincs” : D
2020. dec. 4. 15:47
 3/14 A kérdező kommentje:
Alig van valamim. Nagyon szegény voltam régebben.
2020. dec. 4. 15:49
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szintúgy. Engem is piszkálnak ezekkel mióta nem fiús stílusom van :D
2020. dec. 4. 15:52
 5/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül ezzel. Ezt tök jó tudni. Pacsi ✋
2020. dec. 4. 15:54
 6/14 A kérdező kommentje:
Csak most ezt sértésnek szánják, hogy ugyan kár belém az energiát feccölni vagy minek mondják ezt?
2020. dec. 4. 15:55
 7/14 anonim ***** válasza:
84%
persze hogy sértésnek mondják, amíg nincs önbizalmad, addig nem fogsz egy csomó dolgot csinálni, pl lelépni ez elől a lehúzó bagázs elől, hanem maradsz velük szépen és szolgálod őket életed végéig. nekik jó így is, a te jól-léted meg nem izgatja őket. ezért kell otthagyni az ilyeneket a pcsába.
2020. dec. 4. 16:02
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen tényleg létezik?

Mit számít neked a belülről rothadó emberek szava? Magukkal sincsenek megelégedve, és ezt próbálják kompenzálni azzal, hogy téged lehúznak! NE HAGYD! Ha nem is szólsz vissza, ne vedd fel. Egyik füleden be, a másikon ki! Ne érdekeljen! Ezek nyomoroncok!

Engem nagyon felidegesítenek az ilyen ,,emberek". A saját problémáikat vetítik rád, addigis pár pillanatig elfelejtik őket, felülkerekedhetnek rajtad.

Első gondolatom ezekről mindig az (most is az volt), hogy de szívesen belerúgnék ezekbe. Aztán ha jobban belegondol az ember, ezeket sajnálni kell. Hiszen magukban is bizonytalanok, önbizalomhiányosok, nem bírják elfogadni magukat. Lehet hogy irigyek rád, mert te ,,fiús stílussal" is szebb vagy. Hát legyenek is. Kérdező! Peregjenek azok a mondatok le rólad! Legyen a kisugárzásod magabiztos! Szeresd magad! Még irigyebbek lesznek, még inkább fognak próbálni lehúzni, de ne hagyd! Te többet érsz náluk!

2020. dec. 4. 17:00
 9/14 Metionin ***** válasza:
100%
Vannak emberek, akiknek ez a minekezés az élete. Attól hogy ők nem használnak valamit, más még használhatja és ezt nem fogják fel. Mindegy hogy most egy ruha vagy smink, nyaralás, kutya vagy egy piros bicikli a szóban forgó dolog.
2020. dec. 4. 17:01
 10/14 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem csak nem értik, hogy ha eddig jó volt az úgy, most minek ez a sok plusz?

Nálam legalábbis inkább a pénz, meg a magassarkú pl szerintük tök felesleges, meg nem lehet benne járni, vezetni, futni, semmit csinálni. De attól, hogy nekik nincs erre szükségük, másnak lehet, csak el kéne fogadni, az pedig nem mindig megy.. :)

2020. dec. 4. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!