Miért alakulhatott ki egy nagy, csúnya piros pattanás az állam fölött kicsivel? Lehet a maszk miatt, amit tegnap viseltem odakint?
Figyelt kérdés
Tegnap egy másik fajta maszkot hordtam, mint amit eddig mindig. Eddig nem is volt ez, de tegnap meg megjelent egy nagy, csúnya pattanás az állam fölött, hozzáérek kicsit fáj is. Egy textil anyagú maszk lehet az oka ennek? Vagy inkább az, hogy a maszk belül teljesen bepárásodik, benedvesedik miközben hordom, és alatta a bőröm is?2020. dec. 4. 09:55
1/3 anonim válasza:
Nekem a maszktól az állam két oldala kiütéses lett, szóval simán lehet hogy nem bírja a bőröd
2/3 anonim válasza:
Enyém is pattanásos tőle. 1 óránként cserélni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!