Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tyúkszem kivágása fáj?

Tyúkszem kivágása fáj?

Figyelt kérdés

Érdeklődni szeretnék hogy akinek volt már tyúkszeme (talpon esetleg) fájt-e a kimetszése/kivágása?

Tudom hogy adnak érzéstelenítő injekciót de rettentően félek attól is.

Én sajnos sokáig vártam vele és már 17 mm mélyen van a gyökere. Próbáltam már ecsetelőt is tapaszt is de sajnos semmi. Úgy hogy hamarosan rá kell szánjam magam.

Hallottam hogy mostanában már lézerrel is csinálják a tyúkszem eltávolítást, esetleg erről ha van valakinek tapasztalata szívesen meg hallgatnám

Köszönöm a válaszokat elolre is.

Illetve ha van még valakinek valami házi tippje azt is szívesen fogadom! ❤️

2020. dec. 3. 09:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De neked is fájt mikor jártál? Mielott kiszedetted.
2020. dec. 3. 13:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen,pont emiatt zavart. Dörzsöltem,habköveztem,de mintha egyre rosszabb lett volna
2020. dec. 3. 13:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Menj el egy jó gyógypedishez. Kiszedi, és nem kell lézer.
2020. dec. 3. 19:58
 14/14 A kérdező kommentje:
De tényleg hatalmas tyúkszemről van szó nem egy kis pici kezdetlegesről. 😔 13x17 mm-es. Ezt is megtudja csinálni egy pedikűrös? Fájdalom nélkül hogy szedi ki?
2020. dec. 3. 20:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!