Érdeklődni szeretnék hogy akinek volt már tyúkszeme (talpon esetleg) fájt-e a kimetszése/kivágása?
Tudom hogy adnak érzéstelenítő injekciót de rettentően félek attól is.
Én sajnos sokáig vártam vele és már 17 mm mélyen van a gyökere. Próbáltam már ecsetelőt is tapaszt is de sajnos semmi. Úgy hogy hamarosan rá kell szánjam magam.
Hallottam hogy mostanában már lézerrel is csinálják a tyúkszem eltávolítást, esetleg erről ha van valakinek tapasztalata szívesen meg hallgatnám
Köszönöm a válaszokat elolre is.
Illetve ha van még valakinek valami házi tippje azt is szívesen fogadom! ❤️
Nekem vágtak is ki,lézerrel is csinálták. Akkor nem igazán fájt,utána viszont kicsit igen. Kibírható.L.
2020. dec. 3. 10:01
2/14 A kérdező kommentje:
Jaj de jó hogy írtál. Engem úgy meg ijesztett tegnap a bőrgyógyász azt mondta hogy mivel ilyen mélyen van nem szívesen csinálná meg. Ezért a tetejét le égette lézerrel hogy legalább ne fájjon annyira a mindennapokon.
Melyik volt a jobb neked? Mennyi ideig csinálják egyébként? Neked is a talpadon volt?
2020. dec. 3. 10:25
3/14 anonim válasza:
Igen,a talpamon.A lézer egyáltalán nem fájt akkor,a vágást éreztem,de nem volt vészes.Mindkét esetben kaptam injekciót,hogy ne fájjon.Nekem sebész csinálta. Aztán amikor elmúlt a fájdalomcsillapító...akkor sem lett volna vészes,ha nem kell ráállnom. 3 napig azért sántikáltam. :) Nyilván attól is függ,hol van,én pont rajta álltam
2020. dec. 3. 11:29
4/14 A kérdező kommentje:
Nekem a nagy lábujjam és a mellette lévő alatt. Úgy hogy én is pont rajta állok. A lézeres módszer meddig tartott hamar kiszedte a tyúkszemet? Nagy seb lett utánna neked? Bocsi a sok kerdesert :)
2020. dec. 3. 11:47
5/14 anonim válasza:
Olyan fél óra volt mindennel,tehát a szurival,bár pontosan nem mértem,de kb.Nem volt nagy a seb,inkább lyuk volt a tyúkszem helyén,körülötte piros volt.
2020. dec. 3. 11:50
6/14 anonim válasza:
Lehet,kinevetsz,de engem inkább a lelki része zavart. Valahogy a talpam olyan mint egy intim régió,nem volt jó,hogy ott matat,nagyon feszélyezett. (előző vok)
2020. dec. 3. 11:52
7/14 A kérdező kommentje:
Igen valahogy engem is nagyon zavar hogy ott a talpamnál matatnak. Bár mivel nekem elég mélyen van így félek is nagyon
2020. dec. 3. 12:35
8/14 anonim válasza:
Ne félj,megoldja.Túl leszel rajta és csak egy rossz emlék lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!