Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Arc roller,nekem Balea márkáju...

Arc roller,nekem Balea márkáju rózsakvarcos van, szerintem frissitő,relaxáló hatásu és talán jót tesz a bőrnek,szemkörnyéken hogy pár percre előtte berakom a hütőbe,hogy használjátok,hatékony?

Figyelt kérdés

#rózsakvarc #Arcroller #Baleaarcroller
2020. nov. 30. 01:30
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Semmit nem ér.
2020. nov. 30. 07:07
 2/4 anonim válasza:
100%
Ez elsőrban arravaló, hogy a maszkokat illetve egyéb krémeket bele görgesd" az arcodba tehát csak beledörzsöli. Magába viszont semmit nem ér hacsak gurigázod vele az arcodat
2020. nov. 30. 08:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam hűtőbe rakni, anélkül is hideg. Kellemes érzés, kicsit felfrissít, de úgy igazából nem csinál semmit. Ha stresszes vagyok, akkor be szokott feszülni az állkapcsomnál az izom, azon tud segíteni kicsit, de bőrápolás szempontjából én semmilyen hatást nem vettem észre, de nem is ilyen célzattal vettem. Nekem elég, hogy jó érzés.
2020. nov. 30. 12:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,igen második hasznos tippet adtál, amugy utolsóval egyet értek,tényleg kicsit telaxáló arc "masszírnak"hat számomra is,és ez miatt is jó.

Nekem hidegebben jobban esik szemkörnyéken.

2020. nov. 30. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!