Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lenyeltem a Balea C vitaminos...

Lenyeltem a Balea C vitaminos koncentrátumot, lehet tőle valami bajom?

Figyelt kérdés
Barátnőm adott egy arcra való c vitaminos folyadékot, de csak annyit mondott hogy vitamin, meg úgy is néz ki mintha valami gyógyszer lenne. Miután hazaértem na mondom beveszem a c vitamint és benyomtam a számba 😂😂😂. Lehet tőle valami bajom?

2020. jún. 28. 08:55
 1/9 anonim válasza:
és egyébként mire való?
2020. jún. 28. 09:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Arc tápláló folyadék, arcra kell kenni
2020. jún. 28. 09:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Olvasni nem tanultál?
2020. jún. 28. 09:56
 4/9 A kérdező kommentje:
A dobozát nem adta oda.. Csak a csomagolást ami konkrétan úgy néz ki mint a gyógyszeres csomagolás 😂
2020. jún. 28. 09:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy lesz tőle bajod. Azért elmehetsz orvoshoz megkérdezni, vidd magaddal az összetevő listát. Egyébként legközelebb mielőtt használsz valamit kérdezd már meg, hogy külsőleg vagy belsőleg kell használni, mert ebből nagy baj is lehet. Egyébként magadra kenni sem érdemes olyasmit, amiről nem tudod pontosan micsoda.
2020. jún. 28. 10:18
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
lol nem hinném, azért ezekbe nem tesznek ciánt :D
2020. jún. 28. 12:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

2 mp-be telt rákeresni... ennek nincs doboza, szóval kell lennie a csomagoláson is leírásnak, de ha már ennyire hadd ne mondjak csúnyát, legalább a googlet tudnád használni

[link]

Ha esetleg még így is gondot okozna,oda van írva hogy NE NYELJE LE

Szóval azért csak megkérdezném a háziorvost hogy ilyenkor mivan...

Legközelebb meg ha fáj is, gondolkozz egy kicsit és ne vegyél mindent a szádba mint egy csecsemő

2020. jún. 28. 15:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

6osnak meg üzenem hogy nem csak a cián lehet mérgező

Próbálj meg mondjuk hipot vagy sósavat inni. Abba sincs cián szóval biztos nem lesz bajod ;)

2020. jún. 28. 15:44
 9/9 anonim ***** válasza:
eh, egyszeri alkalomtól nem lesz bajod, de azért légy óvatosabb, van olyan anyag, amivel az ehyszeri alkalom is rohadt veszélyes
2020. jún. 28. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!