250grammnyi gyanta meddig elég?
Figyelt kérdés
Légyszi azt is írjátok hozzá, hogy mely részeken szoktatok szőrteleníteni és milyen gyakran2020. nov. 29. 16:22
1/4 anonim válasza:
Milyen fajta gyantáról van szó? Mert van amit újra lehet használni ha megszűröd.
2/4 A kérdező kommentje:
Sárga Méz Xan Prémium gyanta korong
Összetétel: Kolofónium, gliceril-rosinát, hidrogénezett mikrokristályos méz gyanta. Gyártó: Xanitalia
2020. nov. 29. 22:07
3/4 anonim válasza:
Ez a fajta gyanta jó hónaljra ,bikivonalra és arcra. Elég drága én ennyiért 800 grammot veszek . Van hozzá külön gyanta melegítőd? Egyébkent ezeket a területeket szerintem ha nagyon ügyes vagy letudod talán gyantázni(amit említettem) , de utána mindenképpen megkell szűrni a gyantát ha megint szeretnéd.
4/4 A kérdező kommentje:
1kgosat rendeltem végül
Melegítőt is rendeltem hozzá a Jézuskától
Ezt a gyantát hányszor lehet újra felhasználni?
Van amire a szűrésnél, gyantázásnál figyeljek oda?
2020. nov. 29. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!