Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sűrű,erős női lábszőrzet...

Sűrű,erős női lábszőrzet kikopik valaha is?

Figyelt kérdés
Évek óta gyantázva van,úgy tünik ritkásabban nőt,de ilyenkor amikor pihentetem pár hónapig,ugyanúgy visszanő,semmi változás.

2020. nov. 20. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ilyen nincs, nem tud kikopni.
2020. nov. 20. 12:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozz végleges/tartós szőrtelenítéssel. Mondjuk sűrű, erős szőrzethez több kezelés kell, de tartósabb egy gyantánál (még ha nem is feltétlen végleges).
2020. nov. 20. 12:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Gyantával nem fog, de IPL szőrtelenítővel igen!

Én 13 éves korom óta szőrtelenítek, mert ekkor kezdett el igazán zavarni a sűrű, fekete szőr a lábamon. Először borotvával kezdtem, aztán évekig gyanta és epilátor, de egyik sem volt jó... Ha 1 hétig nem kellett hozzányúlnom a lábamhoz, az már nagy eredménynek számított, de nyáron heti 2x kellett. Hangsúlyozom, hogy nem borotváról beszélek, azt napi szinten kellett volna.

Idén nyár végén szántam el rá magam, hogy beruházzak egy IPL gépbe. Most itt vagyunk november végén, és a lábam olyan sima és szőrtelen, amilyen kisgyerek korom óta nem volt!

Az epilátort hónapok óta elő sem vettem, a gyantázó szettemet odaadtam a tesómnak, mert hálistennek nekem már nincs szükségem rá. Persze ez a módszer sem a legkellemesebb, és nagyon sok türelem kell hozzá, de most már látom, hogy megéri!

3 hete villantottam utoljára a lábamon, és összesen csak 1-2 kóbor szálacskát fedeztem fel, de azok is olyan vékonyak és világosak, hogy szinte észre sem lehet venni.

2020. nov. 20. 13:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Még egy gondolat, ami kimaradt: ne legyenek illúzióid, az IPL se végleges (sajnos még nem találtak fel olyan csodamasinát, ami egy életre megszabadítana a szőrtől), de nagyon is tartós. Nekem már ez óriási megkönnyebbülés, hogy havonta 1 órát kell szánnom a szőrtelenítésre, nem pedig heti 2x 1 órát.
2020. nov. 20. 13:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
2 éve használom az IPL-t, erős, koromfekete szőrzetem volt. Azt nem mondom, hogy tökéletesen szőrtelen vagyok, de havi egy villantással és 2-3 naponta borotválással teljesen vállalható vagyok. Szép sima a bőröm és nincs kiütés.
2020. nov. 20. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!