Sűrű,erős női lábszőrzet kikopik valaha is?
Gyantával nem fog, de IPL szőrtelenítővel igen!
Én 13 éves korom óta szőrtelenítek, mert ekkor kezdett el igazán zavarni a sűrű, fekete szőr a lábamon. Először borotvával kezdtem, aztán évekig gyanta és epilátor, de egyik sem volt jó... Ha 1 hétig nem kellett hozzányúlnom a lábamhoz, az már nagy eredménynek számított, de nyáron heti 2x kellett. Hangsúlyozom, hogy nem borotváról beszélek, azt napi szinten kellett volna.
Idén nyár végén szántam el rá magam, hogy beruházzak egy IPL gépbe. Most itt vagyunk november végén, és a lábam olyan sima és szőrtelen, amilyen kisgyerek korom óta nem volt!
Az epilátort hónapok óta elő sem vettem, a gyantázó szettemet odaadtam a tesómnak, mert hálistennek nekem már nincs szükségem rá. Persze ez a módszer sem a legkellemesebb, és nagyon sok türelem kell hozzá, de most már látom, hogy megéri!
3 hete villantottam utoljára a lábamon, és összesen csak 1-2 kóbor szálacskát fedeztem fel, de azok is olyan vékonyak és világosak, hogy szinte észre sem lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!