Lányok, ti hányszor szoktatok egy nap fésülködni, és meddig érő hajatok van?
Figyelt kérdés
2020. nov. 29. 14:22
A kérdező szavazást indított:
Egy nap 1
Egy nap 2
Egy nap 3
Egy nap 4
Egy nap 5
35 szavazat
1/13 anonim válasza:
Kétszer kb, bár változó. Lapocka alá ér a hajam.
2/13 anonim válasza:
Én egyszer. Nekem is kb lapocka alá ér a hajam.
3/13 anonim válasza:
igazából változó, de általában egyszer
hátközépig érő hajam van
4/13 anonim válasza:
Változó nálam is általában 2x azért szoktam. A sapka miatt főleg.
Válltól kicsivel hosszabb a hajam.
5/13 anonim válasza:
Vállig érő hajam van, naponta max. 1x fésülködök de van, hogy egyáltalán nem pl. ha nem megyek sehova. Kissé sérült a hajam a szőkítéstől és a fésülködés is töri a hajam. Amíg derékig érő hajam volt addig is csak napi 1x fésülködtem.
6/13 anonim válasza:
Nullással lenyírom a hajam hetente egyszer, így fésülködni nem szoktam.
7/13 anonim válasza:
Napi kétszer szoktam, egyszer reggel és egyszer este. A hajam derékig ér.
8/13 anonim válasza:
Hátközépig ér, és nem szoktam egyáltalán fésülködni. Mindennap hajat mosok. Régen, kb. 10 éve, mikor fésültem, utána mindig kellett bele valami cucc, hogy úgy nézzen ki, mintha nem fésülködtem volna (Kate Moss, Sienna Miller). Így megspórolok egy lépést. Nekem rosszul áll fésülve, lenyalt, sisakszerű, mint egy lego-haj.
9/13 anonim válasza:
Lapocka aljáig érő és évek óta nem fésülködök. Szerencsére nem gubancolódik egyáltalán. Amikor fésültem, szörnyen nézett ki utána a néhol egyenes, néhol hullámos részekkel, ráadásul töredezett is tőle a hajam.
10/13 A kérdező kommentje:
Az durva, hogy soha nem fésülöd és nem kócolódik. Én sajnos ha már egy napig nem fésülködök akkor gubancos lesz a hajam.
Nekem a fenekemig ér.
2020. nov. 29. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!